Κέικ στην κούπα: Η συνταγή του Jamie Oliver με μπανάνα

Η συνταγή του έγινε viral.

Μαργαρίτα Νικολάου
Κέικ στην κούπα: Η συνταγή του Jamie Oliver με μπανάνα
Bigstock

Μπορεί ο Jamie Oliver να είναι ένας από τους καλύτερους chef, όμως τα παιδιά του πολλές φορές δεν θέλουν να τους μαγειρεύει. Μάλιστα προτιμούν να φτιάχνουν μόνα τους συνταγές. Μία από τις συνταγές που τους αρέσει είναι και εκείνη για κέικ στο ποτήρι.

Όπως ο ίδιος ο σεφ αποκάλυψε πριν μερικές μέρες που δημοσίευσε τη συνταγή του, τα παιδιά του παρακολουθούν βιντεάκια στο TikTok και το Instagram και δοκιμάζουν στο σπίτι συνταγές που βλέπουν. Κάπως έτσι έχουν φτιάξει στο σπίτι πολλές συνταγές με κέικ στο ποτήρι, συνταγές που δεν ενθουσίασαν τον μπαμπά, Jamie Oliver και κάπως έτσι θέλησε να δείξει τη δική του εκδοχή, ζητώντας μάλιστα από τους διαδικτυακούς του φίλους, να κάνουν ένα θετικό σχόλιο ή να κοινοποιήσουν τη συνταγή για να δουν τα παιδιά του ότι και η δική του συνταγή είναι υπέροχη.

«Όταν έρχεται η στιγμή για ένα γρήγορο και εύκολο γλυκό δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα κέικ στην κούπα... που μπορείτε να φτιάξετε μέσα σε 10 λεπτά. Αυτή είναι πραγματικά μία από τις απολαύσεις της ζωής. Μπορείτε να προσθέσετε και άλλες γεύσεις μέσα όπως ξύσμα λεμονιού ή μια δόση καφέ εσπρέσο!».

Υλικά για να φτιάξετε το κέικ στην κούπα του Jamie Oliver

  • 1 μικρή ώριμη μπανάνα
  • 4 κ.τ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 αβγό
  • 4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.τ.σ. μαύρη ζάχαρη

Δείτε πώς θα το φτιάξετε στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.instagram.com/reel/C2AgIdisxJE/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved