Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς θα φτιάξετε την τούρτα με τον αριθμό 9 που έφτιαξε για τον γιο της

Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου είχε γενέθλια και με τη βοήθεια του Χρήστου Βέργαδου έφτιαξε μια ονειρεμένη τούρτα.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς θα φτιάξετε την τούρτα με τον αριθμό 9 που έφτιαξε για τον γιο της
instagram @ sissychristidou

Ο Μιχαήλ Άγγελος έγινε 9 ετών και η παρουσιάστρια διοργάνωσε ένα υπέροχο pool party για χάρη του. Μάλιστα με τη βοήθεια του pastry chef, Χρήστου Βέργαδου έφτιαξε μια λαχταριστή τούρτα, με τον αριθμό 9 που σίγουρα λάτρεψαν όλα τα παιδιά μιας και εκτός από κέικ είχε καραμέλες σοκολάτας και γκοφρέτες kitkat.

Η ευχή της Σίσσυς Χρηστίδου για τα γενέθλια του Mike της

https://www.instagram.com/p/Ch1i2A6Iac_

Πριν τις αναρτήσεις με την παρασκευή της τούρτας, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες του γιου της από όταν ήταν μωρό σχολιάζοντας:

«~ 29.08.13 ~
Η μαγική μέρα που γεννήθηκες και γέμισες με λευκόχρυσο φως τη ζωή μου..

Και από ποτέ σε φωνάζω «ηλιαχτίδα» μου.. και πάντα θα ´σαι..

Πώς να φυλάξω μάτια μου το φως αυτό.. πόσες ασπίδες γύρω να προτάξω..

Μόνη της η αγάπη μου είναι αρκετή..; Πώς να ημερέψω μέσα μου τη λέαινα μην βγει…

Σ´αγαπώ με όση δύναμη το σώμα μου αντέχει και ελπίζω και εύχομαι μοναχή της να αρκεί, γύρω σου να τυλίγεται, τα πάντα να θωρεί…

Χρόνια σου πολλά Μιχαήλ μου, Άγγελε μου..

Χρόνια πολλά, χρόνια γερά, χρόνια χαρούμενα..❤️

#MyMikeIs9 #HappyBirthdayBaby».

Η τούρτα με τον αριθμό 9 που έφτιαξε με τον Χρήστο Βέργαδο

https://www.instagram.com/p/Ch2rGDPIXn7

Η Σίσσυ Χρηστίδου ζήτησε από τον καλό της φίλο και pastry chef να τη βοηθήσει με την τούρτα και εκείνος έφτιαξε μια απίθανη τούρτα με τον αριθμό 9. Παντεσπάνια που σχημάτιζαν τον αριθμό. Αφράτη βουτυρόκρεμα στο κέντρο και εξωτερικά για να κολλήσουν τα υπόλοιπα υλικά. Σοκολατένιες γκορφέτες και καραμελάκια ολοκλήρωσαν τη διακόσμηση κάνοντας τους πάντες να θέλουν να απολαύσουν ένα κομμάτι.

Εμείς θέλοντας να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε την τούρτα αυτή, βρήκαμε τα βήματα και σας τα παρουσιάζουμε. Όσων τα χεράκια πιάνουν, σίγουρα θα βρουν τη διαδικασία εύκολη.

Πώς θα φτιάξετε με παντεσπάνια τον αριθμό 9

Αν ξέρετε να φτιάχνετε κέικ και παντεσπάνια, τότε η διαδικασία δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου. Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε ακριβώς πώς θα κόψετε ένα στρογγυλό κέικ για να φτιάξετε τον αριθμό 9.

Spoiler alert: ο αριθμός 9 (αλλά και 6) βρίσκεται στο 1.27

Όπως είδατε η διαδικασία είναι εύκολη. Εδώ θα βρείτε μια νόστιμη συνταγή για παντεσπάνι βανίλιας. Φτιάξτε το και κόψτε το, μόλις κρυώσει σε σχήμα 9.

Βουτυρόκρεμα

Αν μας ρωτάτε ναι, η βουτυρόκρεμα είναι απαραίτητη όχι τόσο μέσα στην τούρτα (εκεί μπορείτε να βάλετε ό,τι γέμιση θέλετε εσείς) όσο εξωτερικά. Το βούτυρο "σφραγίζει" την τούρτα καθώς παγώνει και συγκρατεί καλά τα υλικά ώστε να μην ξεκολλήσουν γύρω από την τούρτα που θα τα τοποθετήσετε.

Δείτε εδώ μια εύκολη συνταγή για αφράτη βουτυρόκρεμα. Μια δόση αρκεί για να καλύψετε τον αριθμό 9 πριν τον διακοσμήσετε.

Διακόσμηση με γκοφρετάκια και καραμελάκια

Αυτό είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό κομμάτι σε όλη την παρασκευή της τούρτας. Κόψτε τα γκοφρετάκια και ένα ένα, κολλήστε τα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, γύρω από την τούρτα σας. Τέλος γεμίστε την κορυφή της με μπόλικα καραμελάκια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved