Τα λαχταριστά γεμιστά της Αντελίνας Βαρθακούρη - Φτιάξτε τα όπως τα φτίαχνει

Μετά το κοτόπουλο της Αντελίνας, σειρά έχουν τα γεμιστά της!

Τα λαχταριστά γεμιστά της Αντελίνας Βαρθακούρη - Φτιάξτε τα όπως τα φτίαχνει
Instagram @harryvarthakouris

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εκτός από υπέροχη μαμά και σύζυγος είναι και απίθανη μαγείρισσα. Όχι, δεν έχουμε δοκιμάσει κάποιο φαγάκι από τα χέρια της -αν και θα θέλαμε πολύ κάποια στιγμή- αλλά το βλέπουμε μέσα από τις συχνές αναρτήσεις που κάνει με τα αριστουργήματα που φτιάχνει.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην αγαπημένη της Επίδαυρο και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, στον δικό της παράδεισο, όπως η ίδια αποκαλεί στο σπιτικό της.

Την προηγούμενη φορά σας είχαμε δώσει τη συνταγή της για κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο -αν δεν την είδατε, δείτε τη εδώ, μιας και δεν θυμίζει σε τίποτε το κλασσικό κοτόπουλο με πατάτες- και σήμερα θα σας δείξουμε τη συνταγή για νόστιμα καλοκαιρινά γεμιστά.

Λίγο ή πολύ, όλες ξέρουμε να φτιάχνουμε γεμιστά, αν και ποτέ δεν τα πετυχαίνουμε όπως π.χ. τα πετυχαίνει η πεθερούλα μας ή η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Τα γεμιστά της Αντελίνας

https://www.instagram.com/p/CClh6nEJxN-

Πριν λίγο καιρό η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε δημοσιεύσει μια σειρά από Insta stories που έδειχναν τα λαχταριστά γεμιστά που έφτιαξε και που έψησε στον φούρνο της γειτονιάς με τη βοήθεια της Λιόνας και της Μελωδίας.

Η μαγειρική για την Αντελίνα είναι μια ιεροτελεστία, που περνά από γενιά σε γενιά. Έτσι μαθαίνει τα μυστικά της μαγειρικής, που και η ίδια έμαθε από τη γιαγιά της, Αγλαΐα, στις κόρες της που πια τη βοηθούν να φτιάξει τα γεμιστά της γιαγιάς της.

"Τα δικά μου γεμιστά... αυτά που φτιάχνω πλέον με τις κόρες μου... Η γιαγιά μου μας βλέπει από ψηλά αλλά η ενέργεια και οι συμβουλές της είναι εδώ, στο ίδιο πεζουλάκι που μαγειρεύαμε παρέα. Μέσα από τις συνταγές της, τη γιαγιά Αγλαΐα την γνωρίζουν και οι κόρες μου. Η ιστορία της οικογένειας ταξιδεύει από γενιά σε γενιά χωρίς να χάνεται", σχολίασε στη φωτογραφία που έδειχνε τα έτοιμα γεμιστά της.

Δείτε παρακάτω βήμα-βήμα πώς έφτιαξε τα γεμιστά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved