Πασχαλινά κουλουράκια χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με άρωμα πορτοκαλιού

Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.

Πασχαλινά κουλουράκια χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με άρωμα πορτοκαλιού

Φτιάξτε τα πιο τραγανά κουλουράκια με μέλι. Μια αρωματική πασχαλινή συνταγή που θα γίνει από τις αγαπημένες σας.

Υλικά

100 γρ. σταφίδες ξανθές
200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
250 γρ. μέλι
250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
2 μαστίχα
1 πρέζα αλάτι
30 γρ. κονιάκ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
100 γρ. γάλα
7 γρ. μαχλέπι
900 γρ. αλεύρι μαλακό
1 κ.γ. κοφτό σόδα μαγειρική
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
2 αβγά, μεσαία

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved