
Κολατσιό για τα παιδιά: Τραγανή τυρόπιτα σουφλέ
Τρώγεται κρύα αλλά κα ζεστή.

Αν έχετε πολλά και διαφορετικά τυριά στο ψυγείο αξίζει να φτιάξετε μια τυρόπιτα σουφλέ. Είναι εύκολη, πεντανόστιμη, τραγανή με φύλλο κρούστας γεμιστή με γκούντα, γραβιέρα και φέτα! Τι θα χρειαστείτε:
Υλικά
450 γρ. φύλλο κρούστας για πίτες
250 γρ. φέτα
250 γρ. γκούντα, τριμμένη
250 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
ρίγανη
1 κ.σ. κόλιανδρο, σε σπόρους
1 κ.σ. κύμινο, σε σπόρους
πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
1 κ.σ. βασιλικό
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
100 γρ. ελαιόλαδο, για το άλειμμα
Για το μείγμα
500 γρ. γάλα
3 αβγά
αλάτι
πιπέρι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Για τη σαλάτα
100 γρ. ρόκα
100 γρ. ντοματίνια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. βασιλικό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.