Υγιεινές συνταγές για το διάλειμμα που τα παιδιά θα λατρέψουν (βίντεο)

Υγιεινές προτάσεις για κολατσιό στο σχολείο.
Υγιεινές συνταγές για το διάλειμμα που τα παιδιά θα λατρέψουν (βίντεο)

Ξέρουμε ότι θέλετε γρήγορες, νόστιμες και εύκολες προτάσεις για κολατσιό στο σχολείο και αυτό ακριβώς πρόκειται να κάνουμε. Να σας προτείνουμε απίθανες συνταγές για το διάλειμμα που σίγουρα κάθε παιδί θα λατρέψει.

Τορτίγια τυλιχτή και κομμένη σε ρολάκια

snak gia to dialeima sto sxoleio 3

Μια απίθανη ιδέα για κολατσιό στο σχολείο είναι οι τορτίγιες. Μπορείτε να τις γεμίσετε με ζαμπόν, τυρί και κάποιο αγαπημένο λαχανικό των παιδιών, να την κάνετε ρολό και έπειτα να την κόψετε σε κομμάτια.

Κρακεράκια σε πολυμπάγκ

krakerakia

Ακόμη μια ιδέα για γρήγορο κολατσιό είναι να γεμίσετε σακουλάκια με τα αγαπημένα κρακεράκια των παιδιών και να τα έχετε έτοιμα για πάσα χρήση. Είτε για σνακ στο σχολείο είτε για πριν τις εξωσχολικές δραστηριότητες

Πώς δεν θα μαυρίζει το μήλο

snak gia to dialeima sto sxoleio 5

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να κόψετε το μήλο, να το βάλετε στην τσάντα του παιδιού και να μη μαυρίσει. Ποιος είναι αυτός; Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί.

Ωμά λαχανικά

snak gia to dialeima sto sxoleio 4

Μπορεί τα ψητά ή μαγειρεμένα λαχανικά να μην αρέσουν στα παιδιά, όμως τα τραγανά και ωμά λαχανικά, όπως πιπεριές, σέλερι ή καρότο, τα λατρεύουν τα παιδιά. Κόψτε τα σε μπαστουνάκια, βάλτε τα σε ένα πολυμπάγκ και βάλτε τα στην σχολική τσάντα των παιδιών.

Τριγωνάκια με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα

snak gia to dialeima sto sxoleio 2

Ακόμη μια υγιεινή επιλογή είναι οι τορτίγιες που θα γεμίσετε με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα. Πάρτε μια τορτίγια, βάλτε μια στρώση φυστικοβούτυρο και μια στρώση μαρμελάδα, καλύψτε με μια ακόμη τορτίγια και κόψτε σε τέσσερα τριγωνάκια. Απίθανη ιδέα έτσι;

Τορτίγια ολικής με κοτόπουλο, ντοματίνια και μαρούλι

snak gia to dialeima sto sxoleio 1

Ακόμη μια νόστιμη και χορταστική ιδέα είναι η τυλιχτή τορτίγια ολικής με ξεψαχνισμένο κοτόπουλο, ντοματίνια και μαρούλι. Φτιάξτε ένα απίθανο ρολό κόψτε το στη μέση, και βάλτε το σε ένα πολυμπάγκ.

Αυτές και ακόμη περισσότερες ιδέες μπορείτε να δείτε στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube και έχει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved