Κάτια Ζυγούλη: Ζωγραφίζει στην άμμο με τον μικρό της γιο

Ο μικρός Απόλλωνας δημιουργεί και η μαμά Κάτια τον απαθανατίζει.

Κάτια Ζυγούλη: Ζωγραφίζει στην άμμο με τον μικρό της γιο

Τι κι αν είμαστε στην εκπνοή του Αυγούστου; Οι καλοκαιρινές διακοπές φαίνεται ότι συνεχίζονται για την Κάτια Ζυγούλη και την οικογένειά της. Η διάσημη μαμά το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά πιο ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα που τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει, αναρτά ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες και βίντεο μαζί τους.

Όπως έκανε και χθες. Η Κάτια Ζυγούλη ήταν στην θάλασσα με τα παιδιά της και τράβηξε βίντεο τον μικρό της γιο, Απόλλωνα, και τις δημιουργίες του στην αμμουδιά. Όχι, σε αντίθεση με το αναμενόμενο, το πεντάχρονο αγοράκι δεν έχτισε κάστρα, αλλά ζωγράφισε στην άμμο, ανθρωπάκια και άλλες φιγούρες.

zugouli gios ammos 7

Αυτή ωστόσο, δεν ήτν η πρώτη φορά που το γνωστό μοντέλο ζωγράφισε με τον γιο της στην άμμο, καθώς στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει και την παρακάτω φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CPP8jwKn_7y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάτια Ζυγούλη – Μία full time μαμά

Για την Κάτια Ζυγούλη η οικογένειά της είναι προτεραιότητα. Σε αυτήν αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο και ενέργειά της και απολαμβάνει τις στιγμές με τα παιδιά της όσο τίποτε.

Το τελευταίο διάστημα η διάσημη μαμά μοιράζεται μέσα από τα social media πτυχές της καθημερινότητάς της, αλλά και συμβουλές προς άλλες γυναίκες, μαμάδες και μη. Στο κανάλι της στο YouTube αλλά και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζει από συνταγές μέχρι tips για τα ξεσπάσματα του νηπίου.

katiazygouli kalokairines diakopes me paidia 12

Δείτε τα στιγμιότυπα με τις ζωγραφιές του μικρού Απόλλωνα και της Κάτιας Ζυγούλη, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved