Μυρτώ Αλικάκη: Δοκιμάστε τη συνταγή της για κοτόπουλο με λαχανικά

Άλλη μια εύκολη και νόστιμη συνταγή από την γνωστή ηθοποιό.

Μυρτώ Αλικάκη: Δοκιμάστε τη συνταγή της για κοτόπουλο με λαχανικά

Η Μυρτώ Αλικάκη είναι από τις γυναίκες που έχουν άριστη σχέση με την κουζίνα. Της αρέσει να μαγειρεύει για τους γιους της και συχνά μοιράζεται με τους followers της τις συνταγές, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι απλές και νόστιμες.

Στο νέο της λογαριασμό – αν θυμάστε τον είχαν χακάρει και δημιούργησε καινούριο – ανέβασε αρκετές συνταγές με πιο πρόσφατη αυτή για κοτόπουλο με λαχανικά φρέσκο τζίντζερ και σόγια σος.

Υλικά και εκτέλεση συνταγής

Η συνταγή είναι εύκολη όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς. Σύμφωνα με την Μυρτώ Αλικάκη « σοτάρουμε τα λαχανικά και το τζίντζερ ψιλοκομμένο σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, και όταν έχουν ροδίσει τα αφαιρουμε . Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο στο ίδιο τηγάνι και βάζουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μικρούς κύβους.
Όταν και αυτό έχει μαγειρευτεί, ρίχνουμε ξανά μέσα τα λαχανικά, και περιχύνουμε με λίγη σογια σος .
Προσοχή στο αλάτι γιατι η σόγια σος είναι αλμυρή ! Μπορείτε να πασπαλίσετε και με λίγο σουσάμι ! #asianfood #healthyfood #quickmeals #lovetocook».


https://www.instagram.com/p/CP2mCOaF6uZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν πάλι τα παιδιά θέλουν burger η γνωστή ηθοποιός , προτείνει συνταγή και μάλιστα δύο.

« Δυο ειδών μπέργκερ ! Αμεεεε έτσι κάνουμε εμείς εδώ... άλλο για vegetarian κι άλλο για παμφάγο ! Πάντως σταθερά , τυρί, αυγό μάτι, σαλάτα , μαγιονέζα , καραμελωμένα κρεμμύδια ! κατά τα αλλα, κοτόπουλο πανε, η μπιφτέκι, η μπιφτέκι λαχανικών και οσπρίων ! Και μπέικον οποιος θέλει ! #bonappetit #burger #burgerlover #yummy #mummy».


https://www.instagram.com/p/COKhhMxhw17/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στη gallery που ακολουθεί θα βρείτε κι άλλες συνταγές της ταλαντούχας ηθοποιού και …μαγείρισσας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved