Μυρτώ Αλικάκη: Αυτή τη συνταγή της με μελιτζάνες πρέπει να τη δοκιμάσεις

Νέος λογαριασμός στο Instagram, νέα συνταγή. 

Μυρτώ Αλικάκη: Αυτή τη συνταγή της με μελιτζάνες πρέπει να τη δοκιμάσεις

Νέο λογαριασμό στο Instagram απέκτησε η Μυρτώ Αλικάκη καθώς τον είχαν χακάρει.

Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της, παρότι περίμενε να πάρει πίσω τον λογαριασμό της αυτό δεν συνέβη κι έτσι δημιούργησε νέο προφίλ.

«Γεια σας και πάλι!!!! Μετά από πολύ καιρό που περίμενα να πάρω πίσω τον λογαριασμό μου που έχει χακαριστει , χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής , έκανα καινούργιο ❤️ θα τα λέμε λοιπόν ! Φιλια σε όλους», ήταν το μήνυμα που έστειλε στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρώτη ανάρτηση που έκανε εκτός από την …ενημερωτική ήταν μια συνταγή. Όπως θα θυμάστε, η δημοφιλής ηθοποιός είναι δεινή μαγείρισσα και της αρέσει πολλές από τις συνταγές που μαγειρεύει να τις ανεβάζει στο διαδίκτυο.

Η πρώτη της λοιπόν συνταγή στο νέο λογαριασμό της είναι μελιτζάνες με ντομάτα και φέτα στο φούρνο.

Πώς θα φτιάξετε αυτό το νόστιμο φαγητό; Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες της:


https://www.instagram.com/p/CNF8CxepoDf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Κόβετε σε ροδέλες τις μελιτζάνες , τις αλείφετε με ελαιόλαδο και τις βάζετε στον φούρνο για περίπου είκοσι λεπτά . Σε ένα κατσαρολάκι φτιάχνετε σάλτσα ντομάτας με λάδι, αλάτι , πιπέρι, ρίγανη , ένα κουταλάκι ζάχαρη , πάπρικα ! Βγάζετε τις μελιτζάνες και τις στρώνετε σε ένα πυρέξ , ρίχνετε από πάνω τη σάλτσα, και τρίβετε τη φέτα ! Ξαναβάζετε στον φούρνο για δέκα λεπτά! Το λες και διαίτης ! #aubergine #tomato #fetacheese».

Η ηθοποιός στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει πολλές ακόμα συνταγές τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ. Και για να σας βοηθήσουμε επιλέξαμε στην gallery πυ ακολουθεί μερικά από τα φαγητά που έχει μαγειρέψει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved