Η Ζέτα Δούκα έφτιαξε vegan σπιτικές μπάρες -Αυτή είναι η συνταγή

Δοκιμάστε τη συνταγή της Ζέτας Δούκα για vegan σπιτικές μπάρες.

Η Ζέτα Δούκα έφτιαξε vegan σπιτικές μπάρες -Αυτή είναι η συνταγή

Οι μπάρες δημητριακών αποτελούν μια καλή εναλλακτική ενός υγιεινού σνακ, ειδικά αν είναι σπιτικές.

Υπάρχουν δεκάδες συνταγές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπάρες με βρόμη, με αποξηραμένα φρούτα ή ξηρούς καρπούς, με σοκολάτα, με καρύδα, με μπανάνα, με ή χωρίς ψήσιμο.

Οι μπάρες με βρόμη φαίνεται ότι είναι από τις πιο δημοφιλείς καθώς η βρόμη αποτελεί εξαιρετική πηγή σημαντικών βιταμινών, μετάλλων, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους.Η υψηλή περιεκτικότητά της σε φυτικές ίνες, βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εντέρου και είναι κατάλληλη για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα πέψης ή/και δυσκοιλιότητα.

Σήμερα λοιπόν σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη συνταγή της Ζέτας Δούκας για σπιτικές μπάρες με βρόμη και μπανάνα. Η ηθοποιός, ως γνωστόν, προσέχει τη διατροφή της και φροντίζει να γυμνάζεται συστηματικά.Οπως γράφει είναι τέλειες όλες τις ώρες αλλά ειδικά το πρωί με τον καφέ. Εμεις θα προσθέσουμε ότι είναι μια καλή επιλογή και για τα παιδιά...

Για περίπου 20 μπάρες θα χρειαστείτε:

Υλικά

  • 300 γρ. βρόμη
  • 100 γρ. γάλα αμυγδάλου
  • 2 κουταλιές μαρμελάδα
  • 2 μπανάνες
douka

Εκτέλεση

Πλάθουμε σε ζύμη και κατόπιν προσθέτουμε όποια και όσα αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς θέλουμε. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. Αφού κρυώσουν λίγο, περιχύνουμε με κουβερτούρα σοκολάτας λιωμένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved