Το πρωινό του Mickey Mouse - Τα μικρά σας θα ξετρελαθούν (vid)

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από ένα νόστιμο και θρεπτικό πρωινό για να ξεκινήσει η μέρα και εμείς σας έχουμε την τελειότερη ιδέα.

Το πρωινό του Mickey Mouse - Τα μικρά σας θα ξετρελαθούν (vid)

Μια ανάσα μας χωρίζει από το Σαββατοκύριακο που τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς για να χαλαρώσουν λίγο από την τηλεκπαίδευση των ημερών. Για να τα κάνετε να χαρούν κατά τη διάρκεια του πρωινού δεν έχετε παρά να τους φτιάξετε το πρωινό του Mickey Mouse.

Από τι αποτελείται; Από φρυγανισμένο ψωμί, μπέικον και φυσικά αβγό.

to proino tou mickey mouse

Το αυγό είναι τόσο θρεπτικό και έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Η διατροφολόγος Δρ Κάρι Ράξτον σε ερευνητική έκθεση που εκπόνησε με σκοπό να παράσχει συμβουλευτικές συστάσεις σε συναδέλφους της, ανέφερε ότι το αυγό μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεράστιου αριθμού προβλημάτων υγείας, από τον διαβήτη μέχρι την απώλεια μυϊκού τόνου και την εξασθένηση της μνήμης.

Αυτό που κάνει το αυγό να ξεχωρίζει σε σχέση με άλλες κατά γενική ομολογία υγιεινές και θρεπτικές τροφές είναι ότι, εκτός από ποιοτικές πρωτεΐνες και ωφέλιμα λιπαρά, περικλείει στο μικρό του μέγεθος πληθώρα σημαντικών συστατικών, όπως η βιταμίνη D, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, το σελήνιο, το ιώδιο και η χολίνη.

«Τα ερευνητικά δεδομένα υποδεικνύουν έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο του αυγού στην υγεία και αυτός είναι ότι δρα ως η πολυβιταμίνη της φύσης» δηλώνει χαρακτηριστικά η Δρ Ράξτον «κάτι που σημαίνει ενδεχομένως ότι οι επαγγελματίες υγείας δικαιολογείται να ενθαρρύνουν την κατανάλωσή του».

Πώς θα το φτιάξετε

Σίγουρα το μυστικό δεν βρίσκεται στη συνταγή. Η συνταγή είναι απλή. Το μυστικό κρύβεται στη διακόσμηση. Αν έχετε κουπάτ με τη φιγούρα του Mickey Mouse μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, αν όχι; Χρησιμοποιήστε ένα δύο ποτήρια. Ένα μεγάλο για το κεφάλι και ένα μικρότερο για τα αυτιά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη τη διαδικασία για να το φτιάξετε.



#ΜένουμεΣπιτι #ΜένουμεΑσφαλείς και δημιουργούμε αναμνήσεις με τα παιδιά σας ακόμη και μέσα στην πανδημία. Στο τέλος όλοι θα βγούμε πιο δυνατοί μέσα από αυτή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved