
Πώς θα φτιάξετε και εσείς γερμανικό ψητό κατσαρόλας - Sauerbraten
Μια συνταγή του Άκη Πετρετζίκη!

Συνταγή για παραδοσιακό γερμανικό ψητό κατσαρόλας, συνήθως από βοδινό κρέας, με μαρινάδα από ξίδι!
Συστατικά
Για τη μαρινάδα
230 γρ. ξίδι, από κόκκινο κρασί
500 γρ. νερό
1 κρεμμύδι, μέτριο, ψιλοκομμένο
2 κ.γ. κόκκους πιπεριού
4 κλ. θυμάρι, φρέσκο
1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
1/2 κ.γ. θυμάρι, αποξηραμένο
Για το κρέας
1 1/2 κιλό μοσχάρι, χτένι σε κομμάτι
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, κομμένο στα 4
2 κλ. σέλερι
250 γρ. πατάτες baby
200 γρ. καρότα, baby
250 γρ. νερό
1 κύβο βοδινού
Για τη σάλτσα
1 κ.σ. κορν φλάουρ
Για το σερβίρισμα
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
Διαβάστε περισσότερα στο Akispetretzikis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.