Σπιτική χριστουγεννιάτικη σοκολάτα υγειάς που θα φτιάξετε με τα παιδιά

Δεν υπάρχει τίποτε πιο νόστιμο από την σοκολάτα υγείας. Τη μαύρη σοκολάτα που καλύπτει ακριβώς εκείνη την επιθυμία για γλυκό που έχουν μικροί και μεγάλοι.

Σπιτική χριστουγεννιάτικη σοκολάτα υγειάς που θα φτιάξετε με τα παιδιά

Φέτος που όλα τα πράγματα είναι διαφορετικά εκμεταλλευτείτε την παραμονή στο σπίτι και την καραντίνα και φτιάξτε πράγματα με τα παιδιά σας. Έτσι θα δεθείτε περισσότερο μαζί τους, θα δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις και θα έχουν στο μυαλό τους ότι τα Χριστούγεννα του 2020 μπορεί να μην πήγαν πουθενά εξαιτίας του κορονοϊού, είχαν όμως συνέχεια κοντά τους τη μαμά και τον μπαμπά και έκαναν πράγματα μαζί τους.

Το γλυκό που μπορούν να φτιάξουν ακόμη και τα πιο μικρά παιδιά

Φτιάξτε σοκολάτα υγείας πανεύκολα και με λίγα μόνο υλικά. Για την ακρίβεια θα χρειαστείτε σοκολάτα κουβερτούρα (περίπου 500 γραμμάρια, κόκκινα καραμελάκια, ματάκια διακοσμητικά ζαχαρωτα, καραμέλες μέντας και φυσικά κριτσινάκια pretzel.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν που θα τη φτιάξουν μόνα τους.

Βοηθήστε τα να λιώσουν την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Έπειτα απλώστε τη σε ένα ταψί που θα έχετε βάλει λαδόκολλά. Πασπαλίστε με σπασμένη σοκολάτα και βάλτε τα ματάκια, τα κόκκινα καραμελάκια για μύτη και τα pretzel για κέρατα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Παγώστε καλά και τέλος σπάστε σε κομμάτια. Δεν υπάρχει πιο εύκολο και πιο διασκεδασικό γλυκό από αυτό. Τα μικρά σας σίγουρα θα ενθουσιαστούν.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί βήμα-βήμα τη διαδικασία παρασκευής.

πηγή φωτογραφιών: babyology.com.au

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved