Ο John Legend μπήκε στην κουζίνα & μαγείρεψε για την κόρη του (vid)

Ο John Legend μπήκε στην κουζίνα και η κόρη του του έδωσε συγχαρητήρια για το φαγητό του!

Ο John Legend μπήκε στην κουζίνα & μαγείρεψε για την κόρη του (vid)

Ο γνωστός τραγουδιστής που θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς, μπήκε στην κουζίνα και αποθεώθηκε από την κόρη του!

Όταν τα παιδιά είναι picky eaters (aka δύσκολα στο φαγητό - «πες το ελληνικά κυρία μου») οι γονείς τους κάνουν τα πάντα για να τα κάνουν να φάνε κάτι που δεν τρώνε. Από αυτό δεν γλιτώνουν ούτε οι διάσημοι γονείς.

Μπορεί η Chrissy Teigen να είναι εξαιρετική μαγείρισσα και να έχει γράψει δεκάδες μαγειρικά βιβλία, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα παιδιά της τα τρώνε όλα!

Γι' αυτό και αποφάσισε ο John Legend να μπει στην κουζίνα και να φτιάξει μπουκιές κοτόπουλου για τα παιδιά του Luna και Miles.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Chrissy στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube στις 14 Αυγούστου, δείχνει τον άνδρα της να μαγειρεύει για τα παιδιά. Και ενώ η Luna με τον Miles λατρεύουν το τηγανητό κοτόπουλο να το τρώνε με κέτσαπ, η μαμά και ο μπαμπάς το προτιμούν με καυτερή σος ή τη σπιτική σος μουστάρδας με μέλι που φτιάχνει η Teigen.

Το καλύτερο από όλα; Αυτή η συνταγή φτιάχνεται μέσα σε 10 λεπτά και για να γίνει νόστιμο το κοτόπουλο πρέπει να το αφήσεις να μαριναριστεί πρώτα σε βουτυρόγαλα μια ολόκληρη νύχτα.

Το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, αφού η Luna έδωσε συγχαρητήρια τον πατέρα της για το φαγητό που έφτιαξε στην ίδια και τον αδερφό της.

Δείτε το υπέροχο και συνάμα απολαυστικό βίντεο παρακάτω:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved