Watermelon Day: Γιορτάζουμε την Ημέρα Καρπουζιού με 4 λαχταριστές συνταγές

Τέσσερις εύκολες και λαχταριστές συνταγές με το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού.

Watermelon Day: Γιορτάζουμε την Ημέρα Καρπουζιού με 4 λαχταριστές συνταγές

Η 3η Αυγούστου είναι μία ημέρα αφιερωμένη στο αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού το οποίο δεν είναι άλλο από το καρπούζι.

Το καρπούζι δεν είναι μόνο γευστικό και δροσιστικό, αλλά παράλληλα παρέχει σε μικρούς και μεγάλους πληθώρα θρεπτικών συστατικών, απαραίτητων για την υγεία του οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα, το καρπούζι είναι πολύ καλή πηγή βιταμινής C, βιταμίνης Α και ενυδατώνει τον οργανισμό, καθώς η περιεκτικότητά του σε νερό αγγίζει το 92%.

Στην Αμερική το αγαπημένο αυτό φρούτο με την γλυκιά και δροσερή γεύση έχει τη δική του ξεχωριστή ημέρα και είναι η σημερινή. Η Ημέρα Καρπουζιού είναι ευκαιρία να τιμήσουμε κι εμείς αυτό φρούτο και να δούμε τέσσερις εύκολες συνταγές για λαχταριστά γλυκίσματα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Παγωτό καρπούζι
Το παγωτό είναι χωρίς αμφιβολία το γλυκό του καλοκαιριού και τι καλύτερο από το να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό παγωτό με γεύση καρπούζι; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μία εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα λατρέψετε.



Σαλάτα καρπούζι με φέτα
Ο συνδυασμός καρπούζι - φέτα είναι γνωστός. Τι θα λέγατε όμως να τον αξιοποιούσατε για να φτιάξετε μία θρεπτική και άκρως καλοκαιρινή σαλάτα; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς μπορείτε να φτιάξετε μία πεντανόστιμη σαλάτα καρπούζι με φέτα εύκολα και γρήγορα.



Σορμπέ καρπούζι με τρία υλικά
Εάν προσέχετε τη διατροφή σας, τότε η παρακάτω συνταγή είναι ό,τι χρειάζεστε. Δείτε πώς θα φτιάξετε λαχταριστό και δροσιστικό σορμπέ καρπούζι με τρία μόνο υλικά.



Smoothie καρπούζι
Ένα δροσερό, γευστικό και άκρως υγιεινό smoothie κατάλληλο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Δείτε παρακάτω τι θα χρειαστείτε και τη διαδικασία για να το φτιάξετε.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved