Φτιάξτε το κέικ της Khloe Kardashian με κανέλα και ζάχαρη (cinnamon coffee cake)

Φτιάξτε το κέικ της Khloe Kardashian με κανέλα και ζάχαρη (cinnamon coffee cake)
Bigstock

Ένα από τα αγαπημένα γλυκά της Khloe Kardashian είναι τούτο εδώ το κέικ.

H Khloe λατρεύει τα γλυκά. Για την ακρίβεια όλες οι αδερφές Kardashian λατρεύουν τα γλυκά, φροντίζουν όμως να τρώνε τις περισσότερες φορές υγιεινές εκδοχές των περισσότερων με μοναδική εξαίρεση, κάποιες περιστάσεις όπως τα Χριστούγεννα, το Halloween και φυσικά το Thanksgiving. Αυτό είναι το κέικ που τρώει η Khloe την περίοδο του Thanksgiving και η σελίδα poosh στο Instagram μοιράστηκε τη συνταγή της με όλους εμάς.

https://www.instagram.com/reel/CzrKi-8OpZE/

Παρακάτω ακολουθούν τα υλικά και η διαδικασία παρασκευής βήμα-βήμα.

Υλικά για το κέικ της Khloe Kardashian - Cinnamon coffee cake

Προετοιμασία: 5'

Eκτέλεση: 15'

Υλικά

  • 2 μεγάλα αυγά (ελαφρώς χτυπημένα)
  • 1 κούπα σπορέλαιο
  • 1 1/4 κούπες γάλα
  • 1 κ.τ.γ. υγρή βανίλια
  • 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κούπα λευκή κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 κούπα baking powder
  • 1/2 κ.τ.γ. αλάτι
  • 1 1/4 κούπας καστανή ζάχαρη
  • 1 κ.τ.σ. κανέλα
  • 1/4-1/3 κούπες ανάλατο λιωμένο βούτυρο

Βήματα

  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  • Βουτυρώστε το πυρίμαχο σκεύος που θα το ψήσετε.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τα αυγά, το λάδι, το γάλα και τη βανίλια.
  • Σε ένα διαφορετικό μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, την λευκή ζάχαρη, το baking powder και το αλάτι .
  • Προσθέστε σε αυτά τα υλικά, τα υγρά.
  • Ανακατέψτε καλά με μια μαρίζ.
  • Βάλτε το μισό μείγμα στο πυρίμαχο σκεύος.
  • Ανακατέψτε σε ένα μπολ την καστανή ζάχαρη με την κανέλα.
  • Πασπαλίστε με το μισό μείγμα ζάχαρης το μείγμα που βάλατε μέσα στο πυρέξ.
  • Βάλτε από πάνω το υπόλοιπο μίγμα ζύμης που κρατήσατε και ρίξτε από πάνω την υπόλοιπο μείγμα ζάχαρης.
  • Με ένα κουτάλι ρίξτε επάνω στο κέικ το λιωμένο βούτυρο.
  • Ψήστε για περίπου 35 με 40 λεπτά.
  • Σερβίρετέ το ζεστό και απολαύστε το με μια κούπα καφέ ή τσάι.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved