Παγωτό γιαούρτι με τρία υλικά - Υγιεινό, νόστιμο, ελαφρύ

Παγωτό γιαούρτι με τρία υλικά - Υγιεινό, νόστιμο, ελαφρύ

ΠΑγωτό με γιαούρτι και δύο ακόμα υλικά.

Bigstock

Μία πανεύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό χωρίς ζάχαρη.

Μικροί, μεγάλοι λατρεύουμε το παγωτό και όταν αυτό είναι σπιτικό χωρίς συντηριτικά και ζάχαρη μπορούμε να το απολαύσουμε ακόμα περισσότερο και πιο συχνά.

Υπάρχουν διάφορε συνταγές για σπιτικό παγωτό στο διαδίκτυο. Κάποιες είναι ιδιαίτερα απλές χωρίς πολλά υλικά και χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε παγωτομηχανή. Μια τέτοια είναι και η παρακάτω: παγωτό γιαούρτι με τρία υλικά στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε φρούτα, ξηρούς καρπούς ή ό,τι άλλο θέλετε.

Πηγή συνταγής: healthyrecipesblogs.com

Προετοιμασία: 5'

Eκτέλεση: 90'

Υλικά

  • 2 φλιτζάνια γιαούρτι με λιπαρά
  • ¼ του φλιτζανιού μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας

Βήματα

  • Σε ένα μπολ βάλτε το γιαούρτι, το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε με το μίξερ. Μπορείτε να ανακατέψετε τα υλικά και στο χέρι, αλλά θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετά λεπτά για να αποκτήσει το μείγμα τη σωστή υφή.
  • Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα τάπερ και καλύψτε με αντικολλητικό χαρτί. Βάλτε το στην κατάψυξη για 45 λεπτά και έπειτα βγάλτε το και ανακατέψτε το ξανά.
  • Ξαναβάλτε στην κατάψυξη για δύο περίπου ώρες, βγάζοντάς το κάθε 30 λεπτά για να το ανακατέψετε.
  • Μπορείτε να προσθέσετε φρύτα, ξηρούς καρπούς, κομματάκια σοκολάτας, σιρόπι και γενικά ό,τι εσείς θέλετε για να το κάνετε ακόμα πιο νόστιμο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved