Τα παιδιά πήγαν σχολείο! Ώρα να χαλαρώσεις κοιτάζοντας εναλλακτικά γαλλικά μανικιούρ

Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσεις ένα ραντεβού για τα νύχια σου;

Τα παιδιά πήγαν σχολείο! Ώρα να χαλαρώσεις κοιτάζοντας εναλλακτικά γαλλικά μανικιούρ

Σήμερα, μετά από πολύ καιρό, άδειασε το σπίτι και είναι γλυκόπικρο… Από τη μία θέλαμε τα παιδάκια μας να πάνε στο σχολείο αλλά από την άλλη, ο χρόνος μαζί τους είναι ανεκτίμητος. Σε κάθε περίπτωση σήμερα μπορεί να έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου από ότι συνήθως και μπορεί να θελήσεις να κλείσεις και ένα ραντεβού για μανικιούρ, έτσι γιατί μπορείς. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για μανικιούρ και συγκεκριμένα για το γαλλικό μανικιούρ.

nailitmag 178028722 460476508548447 8613451048507582594 n

Είναι το πιο δημοφιλές «nail art» και το βάζουμε σε εισαγωγικά γιατί είναι πλέον τόσο κλασικό που ίσως και να μην θεωρείται… art. Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν γιατί είναι super elegant, κάνει κάθε τύπο νυχιών να δείχνει όμορφος, ταιριάζει σε κοντά και μακριά νύχια και γενικά είναι super chic. Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ λοιπόν είναι ουσιαστικά μία λευκή γραμμή κατά μήκος της άκρης του νυχιού ενώ το υπόλοιπο νύχι βάφεται σε nude, γαλακτερό λευκό ή και ροδαλό χρώμα. Δεν είναι όμως η μοναδική του εκδοχή…

Το instagram είναι γεμάτο με δεκάδες, εναλλακτικά γαλλικά μανικιούρ που επιστρατεύουν χρώματα ή ακόμα και μοτίβα για τη σύνθεσή τους. Αυτά θέλαμε να σου δείξουμε σήμερα. Όσο πίνεις τον καφέ σου και –μετά από καιρό- χαζολογάς λίγο, μπορείς να δεις μερικές τέλειες καλοκαιρινές προτάσεις για να κάνεις ένα μανικιούρ κλασικό μεν αλλά πολύ πιο fun και καλοκαιρινό. Ρίξε μία ματιά στις προτάσεις μας και πες μας ποιες θα διάλεγες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved