Μαριαλένα Κυριακάκου

Μαριαλένα Κυριακάκου

Συνεργάτης-Παιδίατρος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Aγιος Ιωσήφ και από τότε πού θυμάται τον εαυτό της το όνειρό της σαν παιδάκι ήταν να γίνει παιδίατρος. Ξέρει, πολλά παιδάκια λένε το ίδιο όταν τα ρωτάνε «Τί θα γίνεις όταν μεγαλώσεις», στην δική της περίπτωση όμως η απάντηση ήταν πάντα η ίδια.

Αγαπά πολύ τα παιδιά και η χαρά που της δίνουν όταν βλέπει χαμογελαστά πρόσωπα αφού τα έχει θεραπεύσει επιτυχώς είναι ανείπωτη. Γι’ αυτό έγινε παιδίατρος. Γι’ αυτό το ανεκτίμητο χαμόγελό τους.

Για να το επιτύχει αυτό αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αργότερα έγινε και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο Παίδων Αγία Σοφία και μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε πολλά, πολλά νοσοκομεία και μαιευτήρια.

Τον τελευταίο χρόνο εξειδικεύεται στην Παιδοαλλεργιολογία στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προσπαθώντας να βοηθήσει όσα περισσότερα παιδάκια με αλλεργίες μπορέι.

Μέσα από τη συνεργασία της με το Mothersblog, για την οποία είναι ιδιαιτέρως ευτυχής, προσπαθεί να ενημερώνει τους γονείς για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τα μικρά τους αγγελούδια όσον αφορά στην υγεία τους και την σωστή ανάπτυξή τους. Στόχος της είναι η σωστή κι επιστημονικά τεκμηριωμένη αλλά παράλληλα κατανοητή ενημέρωση των γονιών.

Μπορείτε να τη βρείτε:

Linkedin: Linkedin.com/in/kyriakakou 
email: marialenakyriakakou@gmail.com 

Άρθρα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved