DIY: «Σπιτική» λεύκανση δοντιών με 2 μόνο υλικά

Λεύκανση δοντιών στο σπίτι; Κι όμως!

DIY: «Σπιτική» λεύκανση δοντιών με 2 μόνο υλικά

Ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο ομορφαίνει το πρόσωπο, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και για αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σχολαστικές με την περιποίηση των δοντιών μας.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να ασπρίσει τα δόντια του, ωστόσο πολλά από αυτά περιέχουν χημικά που καταστρέφουν το σμάλτο των δοντιών. Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε ολόλευκο χαμόγελο χωρίς τη χρήση χημικών, σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς με δύο υλικά που έχετε στο σπίτι σας, μπορείτε να κάνετε τα δόντια σας λευκότερα. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά η μαγειρική σόδα και το νερό!

Η επιστήμη δεν έχει ακόμη αποδείξει ότι η μαγειρική σόδα ασπρίζει τα δόντια, όμως αρκετές έρευνες έχουν δείξει ότι οι οδοντόκρεμες που περιέχουν μαγειρική σόδα είναι πιο αποτελεσματικές και τις προτείνουν ως λευκαντικές.

Πιο συγκεκριμένα σε μια έρευνα αναφερόταν ότι μια οδοντόκρεμα με μαγειρική σόδα αφαιρούσε πιο αποτελεσματικά τους κίτρινους λεκέδες απ' ό,τι η οδοντόκρεμα που δεν περιείχε μαγειρική σόδα.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Λίγη μαγειρική σόδα
  • νερό

Τι πρέπει να κάνετε:

Βάλτε σε ένα ποτηράκι λίγη μαγειρική σόδα και λίγες σταγόνες νερό. Το μείγμα σας αμέσως θα αφρίσει που είναι και αυτό που θέλουμε. Βάλτε λίγη ποσότητα στην οδοντόβουρτσά σας και βουρτσίστε. Αφήστε λίγα λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε καλά!

Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό! Επαναλάβετε μέχρι δύο φορές την εβδομάδα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved