Εννιάχρονος εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του στο μπάσκετ

Κάνει ντρίπλα με τρεις μπάλες ταυτόχρονα.

Ο Zeke Vozniak είναι εννέα ετών και οι ικανότητές του στο μπάσκετ τον έχουν ήδη κάνει διάσημο.

Ένα βίντεο που τον δείχνει να κάνει ντρίπλα με τρεις μπάλες ταυτόχρονα και να τις βάζει μία-μία στο καλάθι, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το νεαρό αγόρι λατρεύει το μπάσκετ και μπορεί να ασχολείται με αυτό όλη μέρα.

Ο λογαριασμός του στο Instagram τον οποίο διαχειρίζονται οι γονείς του έχει πάνω από 25 χιλιάδες ακολούθους και περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο με το νεαρό αγόρι να βάζει τρίποντα και γενικά καλάθια κάθε φορά που βρίσκει μπασκέτα.

https://www.instagram.com/p/CsNLDhUgCa3

Τα οφέλη του μπάσκετ για τα παιδιά

Το μπάσκετ ή αλλιώς καλαθοσφαίριση είναι από τα κλασικά αθλήματα που πολλοί γονείς επιλέγουν με τα παιδιά τους και αντίστοιχα πολλά παιδιά λατρεύουν.

Η ενασχόληση με την καλαθοσφαίριση προσφέρει ενδυνάμωση των μυών, εκτόνωση, συγκέντρωση. Το παιδί μαθαίνει πώς να είναι σε εγρήγορση, πώς να έχει πειθαρχία και κυρίως; Πώς να συνεργάζεται με τα μέλη της υπόλοιπης ομάδας για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι ένα ομαδικό άθλημα που απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας και μεταξύ άλλων, όπως γενικά η γυμναστική, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση των παιδιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved