Το πιο γλυκό βίντεο: Γάτα έχει αδυναμία στο μωρό και δεν το αφήνει από τα μάτια της

Αυτή είναι η ιστορία του Wilbur και του Charlie.

Γάτες και παιδιά είναι οι καλύτεροι φίλοι. Κατά καιρούς έχουμε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με γάτες που προσέχουν μωρά, νήπια και μεγαλύτερα παιδιά καλύτερα και από baby sitter.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην περίπτωση του Wilbur και του Charlie. Από όταν γεννήθηκε ο μικρός μπόμπιρας, ο Wilbur δεν τον αφήνει από τα μάτια του. Ξαπλώνει δίπλα του, τον χαϊδεύει, παίζει μαζί του, παρακολουθεί άκρυπνος φρουρός την διαδίκασία του ταΐσματος.

Τα στιγμιότυπα αυτά απαθανάτισαν οι γονείς του μικρού Charlie και δημοσίευσαν το παραπάνω βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ο γάτος έχει πάρει μέχρι και το αγαπημένο κουκλάκι του μικρου αγοριού για να παίζει και αυτός.

Δείτε παραπάνω το απολαυστικό βίντεο.

Τρεις λόγοι για να υιοθετήσετε και εσείς μία γάτα

Διδάσκουν υπευθυνότητα. Η φροντίδα των ζώων είναι μια όμορφη «δουλειά» για τα μικρά παιδιά. Δημιουργήστε πρόγραμμα που θα του θυμίζει το καθημερινά τι πρέπει να κάνει: τάισμα γάτας, γεμάτο το μπολ με το νερό κ.λ.π.

Ηρεμούν ένα παιδί. Αν έχετε ένα αγχώδες παιδί που στρεσάρεται εύκολα και απασχολούν το μικρό του μυαλουδάκι πολλά πράγματα, η φροντίδα και το παιχνίδι με μια γάτα θα το βοηθήσει να ηρεμίσει και να χαλαρώσει.

Είναι αστείες, χνουδωτές, παιχνιδιάρες και αγαπησιάρες. Οι γάτες είναι ήσυχες και λατρεύουν τον ύπνο. Δεν χρειάζονται βόλτα, ενώ μια μικρή μπαλίτσα ή ένα μικρό άλλο παιχνίδι τις κάνει να παίζουν με τις ώρες.

Τέλος αξίζει να γνωρίζετε ότι οι γάτες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών. Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατοχή γάτας στο σπίτι κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής του μωρού μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος του βρέφους, στη μείωση του αριθμού των αναπνευστικών λοιμώξεων και του κρυολογήματος και στην προστασία από την ανάπτυξη αλλεργιών και άσθματος αργότερα στη ζωή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved