Νήπιο έχει αδυναμία στον παππού του - Απολαυστικό βίντεο

Η μικρούλα ξεπροβοδίζει τον παππού της και δεν λέει να σταματήσει να τον κοιτάζει.

Οι γιαγιάδες και οι παππούδες είναι δεύτεροι γονείς. Η σχέση με τα εγγόνια τους είναι ιδιαίτερη και δυνατή και αυτό ξεκινά ήδη από τη βρεφική ηλικία.

Αυτό φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο. Ένα νήπιο ξεπροβοδίζει τον παππού του και όση ώρα του μιλάει δεν λέει να τον αφήσει από τα μάτια του. Το κοριτσάκι λέει τώρα τις πρώτες του λέξεις και τον αποκαλεί «μαμά», «μπαμπά», πριν τελικά τον πει «παππού».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω.

4 πράγματα που κάνουν τις γιαγιάδες και τους παππούδες καλύτερους από τους γονείς

Η σχέση των παιδιών με τον παππού και τη γιαγιά δεν είναι ίδια με αυτή που αναπτύσσουν με τους γονείς. Ακόμα και σε επίπεδο καθημερινότητας το παιδί θα κάνει άλλα πράγματα με τους παππούδες του από ότι κάνει με την μαμά ή τον μπαμπά.

Κατά γενική ομολογία, υπάρχουν κάποια πράγματα που οι γιαγιάδες και οι παππούδες κάνουν καλύτερα από τους γονείς. Ιδού.

Λένε τις πιο όμορφες ιστορίες. Ιστορίες από τα δικά τους παιδικά χρόνια από τις οποίες ένα παιδί μπορεί να μάθει πολλά.

Μαγειρεύουν και ζυμώνουν μαζί. Ο χρόνος με τη γιαγιά στην κουζίνα έχει άλλη χάρη. Κουλουράκια, κέι, τσουρέκια, πίτες, φαγητά και λιχουδιές που όταν τα φτιάχνει η γιαγιά είναι πιο νόστιμα.

Παιχνίδια. Ό,τι κι αν ζητήσει ένα παιδί από τη γιαγιά και τον παππού, εκείνοι θα το κάνουν. Και το αλογάκι θα κάνουν για να ανέβει το παιδί στην πλάτη τους και τα μοντέλα θα γίνουν για να τους βάψουν με τα καλλυντικά.

Βόλτες. Τα παιδιά ξέρουν πώς όποιον προορισμό και αν διαλέξουν, είτε είναι παιδότοπος είτε είναι λούνα παρκ, η γιαγιά και ο παππούς θα τα πάνε, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved