Κορίτσια κάνουν snowboard στην πυλωτή του σπιτιού

Ευφυέστατες οι μικρές.

Τα παιδιά λατρεύουν το χιόνι. Είναι αφράτο, μαλακό και μπορούν να παίζουν για ώρες φτιάχνοντας χιονάνθρωπους, αγγελάκια ή παίζοντας χιονοπόλεμο.

Τα κορίτσια που πρωταγωνιστούν στο παραπάνω βίντεο, πάντως, βρήκαν έναν ακόμα τρόπο να χαρούν το τον παγετό και μετέτρεψαν την πυλωτή του σπιτιού σε... πίστα snowboard.

Ο χώρος από όπου βγαίνουν τα αυτοκίνητα χρησιμοποιήθηκε ως τσουλήθρα και με τις σανίδες του snowboard έπεφταν και έφταναν στην πυλωτή του ακριβώς απέναντι σπιτιού.

Το βίντεο γυρίστηκε στο Τexas κατά τη διάρκεια των πρόσφατων χιονοπτώσεων.

Παιχνίδι στο χιόνι – Τα οφέλη για τα παιδιά

Το παιχνίδι στο χιόνι είναι όχι μόνο διασκεδαστικό, αλλά και ωφέλιμο για την ανάπτυξη και την ψυχολογία των παιδιών.

Πρώτα από όλα ενισχύει τη δημιουργικότητά τους, μιας και τα παιδιά δοκιμάζουν αυτοσχέδια παιχνίδια και εφεύρουν νέους τρόπους για να παίξουν. Επίσης, τα πολλά ερεθίσματα στο εξωτερικό περιβάλλον ενισχύουν τη λειτουργία του εγκεφάλου, ενώ η έκθεση στον καθαρό αέρα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Επιπλέον, σε αντίθεση με το παιχνίδι εντός σπιτιού μπροστά από οθόνες, το παιχνίδι στον χιόνι βοηθά τα παιδιά να εκτονωθούν και να διασκεδάσουν. Σημαντικό βέβαια, είναι το παιδί να είναι καλά ντυμένο και προσεκτικό για τυχόν ατυχήματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved