Μωρό βλέπει για πρώτη φορά χιόνι και το απολαμβάνει

Ο μικρούλης νιώθει τις νιφάδες χιονιού να πέφτουν στο πρόσωπό του και χαμογελά.

Το χιόνι, όταν φυσικά δεν δημιουργεί προβλήματα, είναι κάτι μαγικό. Μεταμορφώνει ένα τοπίο, είναι μαλακό, αφράτο, παγωμένο. Πιο πολύ από όλους ενθουσιάζονται τα παιδιά ακόμα και αυτά που είναι πολύ μικρά ακόμα για να τρέξουν, να παίξουν και να φτιάξουν χιονανθρώπους.

Αυτό αποδεικνύει και το παραπάνω βίντεο το οποίο καταγράφει την αντίδραση ενός λίγων μηνών μπόμπιρα όταν βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή του χιόνι.

Το αγοράκι κοιτάζει γύρω του με ενθουσιασμό και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι όλα γύρω του είναι κάτασπρα. Έπειτα κοιτάζει τη μαμά του και όταν οι νιφάδες του χιονιού πέφτουν στο πρόσωπό του, κοιτά πάνω και το απολαμβάνει.

Το βίντεο δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι γονείς του και όπως φαίνεται και στο βίντεο η μαμά του μικρούλη είναι εξίσου ενθουσιασμένη.

Με το μωρό στα χιόνια - Τι να προσέξετε

Μπορείτε να βγείτε βόλτα με το μωρό στα χιόνια, αρκεί να το έχετε ντύσει κατάλληλα και να μην μείνει εκτεθειμένο στο κρύο για πολλή ώρα.

Δεδομένου ότι τα μωρά είναι πιο ευαίσθητα στις χαμηλές θερμοκρασίες από ότι οι ενήλικες, καλό είναι να του βάλετε ένα παραπάνω στρώμα ρούχων από ότι εσείς. Μην ξεχάσετε το σκουφάκι για να προστατεύσετε τα αυτιά του και γάντια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα μπουφάν ολόσωμο με κουκούλα που θα κρατήσει το μωρό ζεστό και προστατευμένο.

Τέλος, εάν κρατάτε το μωρό αγκαλιά να φοράτε άνετα παπούτσια με σταθερή σόλα για να αποφύγετε ατυχήματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved