Νήπιο παίρνει δώρο Χριστουγέννων μία μπανάνα και η αντίδρασή του είναι επική

Το αγοράκι ενθουσιάζεται και φωνάζει από χαρά.

Κάθε χρόνο τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία να βρουν τα δώρα τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και όλο χαρά να σκίσουν το περιτύλιγμα και να δουν τι κρύβεται κάτω από τη συσκευασία και μέσα στα κουτιά.

Με την ίδια ανυπομονησία άνοιξε το δώρο του και το αγοράκι που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο. Όλη η οικογένεια είναι μαζεμένη γύρω του και περιμένει να δει την αντίδρασή του. Το αγοράκι σκίζει το περιτύλιγμα και μέσα βρίσκει μία... μπανάνα. Συγγενείς και φίλοι αναφωνούν από ενθουσιασμό και το ίδιο κάνει ο χαριτωμένος μικρούλης ο οποίος αρχίζει να χοροπηδάει από χαρά και να φωνάζει "μπανάνα, μπανάνα" όπως και οι υπόλοιποι.

Αλήθεια γιατι τα παιδιά λατρεύουν τις μπανάνες;

Το πιθανότερο είναι το αγοράκι στο παραπάνω βίντεο να έδειξε αυτήν την υπέρμετρη χαρά απλά επειδή όλοι γύρω φάνηκαν να ενθουσιάζονται, όμως η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά αγαπούν τις μπανάνες και οι ειδικοί έχουν εξηγήσει το γιατί.

"Τα νήπια λατρεύουν τις μπανάνες γιατί είναι γλυκιές και μπορούν να τις πιάσουν με τα χέρια τους εύκολα." αναφέρει η παιδίατρος dr Sarah Schaffer στο Romper.com. Άλλος ένας λόγος είναι ότι τα παιδιά εξοικειώνονται με την υφή και τη γεύση της μπανάνας από την βρεφική τους ηλικία, με αποτέλεσμα να την προτιμούν και μεγαλώνοντας. Η μπανάνα συνεπώς συνδυάζει όλα όσα εκείνα αποζητά ένα παιδί σε ένα τρόφιμο: είναι νόστιμη, γλυκιά, μπορεί να τη μασήσει και να την κρατήσει εύκολα και είναι ένα φρούτο που έχει φάει ξανά και ξανά.

Δεν λατρεύουν όμως μόνο τα παιδιά τις μπανάνες, αλλά και οι γονείς. Η μπανάνα είναι ένα φρούτο που μπορεί να αξιοποιηθεί σε πληθώρα συνταγών για σνακ ή υγιεινά γλυκάκια και επιπλέον είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που το παιδί χρειάζεται για την ανάπτυξή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved