H γκριμάτσα του μπόμπιρα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έγινε viral

Αγοράκι κοιτάζει επίμονα το χριστουγεννιάτικο δέντρο και η μαμά του απαθανατίζει την απολαυστική γκριμάτσα του.

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών και όχι άδικα. Φωτάκια, στολίδια, δώρα, στολισμένοι δρόμοι, γλυκά λαχταριστά κάθε λογής συνθέτουν την μαγεία των γιορτών.

Ενθουσιασμένος με τα Χριστούγεννα φαίνεται να είναι και ο μπόμπιρας που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο. Το αγοράκι στέκεται μπροστά από το στολισμένο δέντρο και το κοιτάει με προσήλωση. Μέχρι που το φωνάζει η μαμά του. Ο μικρούλης γυρίζει προς την κάμερα και παίρνει την πιο απολαυστική έκφραση κάνοντας μία γκριμάτσα παιχνιδιάρικη και σκανδαλιάρικη.

Απολαύστε το.

Πως να γιορτάσετε τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό

Το μωρό μπορεί να μην θυμάται τα πρώτα του Χριστούγεννα, θα τα θυμάστε όμως εσείς και σίγουρα για εσάς αυτές οι γιορτές θα είναι ιδιαίτερες και διαφορετικές.

Πώς να κάνετε τα Χριστούγεννα αυτά ακόμα πιο ξεχωριστά; Βγάλτε φωτογραφίες. Πολλές φωτογραφίες. Φωτογραφίστε το μωρό κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με κορμάκια και γιορτινά σετάκια, μαζί σας. Δείτε εδώ ιδέες που βρήκαμε στο Instagram και εμπνευστείτε.

Μπορείτε επίσης να φτιάξτε χειροποίητα στολίδια από ζύμη για το δέντρο και να τους δώσετε σχήμα με το αποτύπωμα του μωρού σας χρησιμοποιώντας την παλάμη ή και το πατουσάκι του.

Τέλος, βάλτε του χριστουγεννιάτικα νανουρίσματα, διαβάστε του χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Μπορεί το μωρό να είναι ακόμα αρκετά μικρό, τα οφέλη όμως από το διάβασμα και τη μουσική είναι και σε αυτήν την ηλικία πολλά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved