Νήπιο βάζει το μπουφάν με τον δικό του μοναδικό τρόπο - Απολαυστικό βίντεο

Το κοριτσάκι έχει ανακαλύψει μία ιδιαίτερη τεχνική για να βάζει το μπουφάν του εύκολα και γρήγορα. 

Τα παιδιά μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα εφευρετικά και όχι μόνο στο παιχνίδι. Αυτό αποδεικνύει και η περίπτωση της τρίχρονης Xyla που βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να βάζει το μπουφάν της. Η μικρούλα απλώνει το μπουφάν στο πάτωμα, έπειτα ξαπλώνει πάνω του και σε χρόνο dt περνάει τα χέρια της από τα μανίκια.

Οι γονείς της απαθανάτισαν τα στιγμιότυπα και τα δημοσίευσαν στα Social Media. Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Εσείς τι λέτε; Θα το δοκιμάζατε;

Επιχείρηση μπουφάν: Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για το παιδί σας

Το μπουφάν πρέπει προφανώς να είναι ζεστό, ωστόσο δεν είναι αυτό το μόνο κριτήριο με το οποίο θα κάνετε τις αγορές σας. Πρέπει να λάβετε και κάποια άλλα πράγματα υπόψη. Παρακάτω αναλυτικά.

Το σωστό νούμερο. Είναι σημαντικό το μπουφάν του παιδιού να εφαρμόζει σωστά ακόμα και αν φοράει μία μπλούζα παραπάνω. Φροντίστε επίσης να είναι άνετο ταυτόχρονα.

Το είδος του μπουφάν. Υπάρχουν μπουφάν μακριά, κοντά, και το τι θα επιλέξετε εξαρτάται καθαρά από τη χρήση που το θέλετε. Ένα μακρύ μπουφάν θα προστατέψει το σώμα του παιδιού. Αλλά αν πρόκειται να παίξει χιονοπόλεμο ή να κάνει δραστηριότητες έξω, ίσως το μακρύ μπουφάν να μην είναι η σωστή επιλογή. Διαλέξτε ένα πανωφόρι που αγκαλιάζει τη μέση του παιδιού και που δεν επιτρέπει στον αέρα να περάσει μέσα.

Το σχέδιο. Για να είστε σίγουρη ότι θα το φορέσει το μπουφάν φροντίστε να το αγοράσετε μαζί ώστε να διαλέξει ένα σχέδιο που του αρέσει. Το χρώμα ίσως να είναι αυτό που θα τραβήξει την προσοχή του παιδιού περισσότερο από ο,τιδηποτε άλλο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved