Ξεκαρδιστικό βίντεο: Αγοράκι φτιάχνει στη μαμά του ένα σάντουιτς... ξεχωριστό

Ο μικρός μπόμπιρας ήθελε να φτιάξει ένα σάντουιτς χορταστικό και «πλούσιο».

Τα παιδιά αγαπούν τη μαγειρική. Είναι για εκείνα μία δραστηριότητα δημιουργική, διασκεδαστική του τους επιτρέπει να εκφραστούν, να εξερευνήσουν, να δοκιμάσουν. Συχνά, δε, εντυπωσιάζουν με αυτά που φτιάχνουν. Έχουμε δει δίχρονα και τρίχρονα να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και να γίνονται viral στο διαδίκτυο και άλλα να μας εκπλήσσουν με την ευρηματικότητά τους.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει το αγοράκι που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο. Το αγοράκι προθυμοποιήθηκε να φτιάξει ένα σάντουιτς στη μαμά του και θέλησε να βάλει τα δυνατά του για να το κάνει όσο το δυνατόν πιο νόστιμο και «πλούσιο». Τι έβαλε λοιπόν μέσα; Τσένταρ, κράκερ, μπισκότο και… φύλλα που μάζεψε από το δρόμο.

«Εσύ το έφτιαξες αυτό;» ρωτάει έκπληκτη η μητέρα του. «Ναι» απαντάει το αγοράκι κουνώντας το κεφάλι του καταφατικά. «Είναι το καλύτερο!» απαντά εκείνη.

Η μητέρα απαθανάτισε τα στιγμιότυπα και τα ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα. Το βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Απολαύστε το!

Εύκολα σάντουιτς που μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά

Τα σάντουιτς είναι μία εύκολη επιλογή για σνακ. Μπορείτε να το φτιάξετε εύκολα χρησιμοποιώντας ό,τι υλικά θέλετε, είναι χορταστικό και τρώγεται οπουδήποτε: στο σχολείο, στη δουλειά, στον δρόμο.

Μίας και η παρασκευή τους είναι εύκολη, μπείτε στην κουζίνα μαζί με τα παιδιά και φτιάξτε τα σάντουιτς σας παρέα. Αφήστε να εξερευνήσουν υφές και νέες γεύσεις.

Εάν ψάχνετε εύκολες συνταγές που μπορείτε να κάνετε στο πι και φι, ιδού. Τρεις συνταγές για υγιεινά σνακ που θα σας κρατήσουν χορτάτους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved