Μωρό βγάζει φωτογραφία διαβατηρίου και δεν χαίρεται καθόλου γι' αυτό

Η μικρούλα παίρνει την πιο ξεκαρδιστική έκφραση μπροστά στην κάμερα.

Πολλοί ενήλικες δεν τα πάνε καλά με τις φωτογραφίες, και μάλλον το ίδιο ισχύει και για τα μωρά. Δεν απολαμβάνουν όλα να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η μικρούλα Erika.

Το κοριτσάκι πήγε σε επαγγελματία φωτογράφο για να βγάλει μία φωτογραφία διαβατηρίου και η έκφρασή του αποτυπώνει τη δυσαρέσκειά της. Την γκριμάτσα της μικρούλας απαθανάτισαν οι δύο γονείς και δημοσίευσαν τα στιγμιότυπα στο διαδίκτυο. Το βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τον γύρο του διαδικτύου χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

Απολαύστε το παραπάνω.

Ταξίδι με το μωρό: Τι να γνωρίζετε

Εάν κάνετε το ταξίδι με το αεροπλάνο, σύμφωνα με την Παιδιατρική Αμερικανική Ακαδημία (ΑΑP) το μωρό θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 7 ημερών για να ταξιδέψει με αεροπλάνο, ενώ ιδανικά καλό είναι το μωρό να έχει κλείσει τον τρίτο μήνα ζωής του.

Αν πρόκειται να ταξιδέψετε αρκετά μακριά και υπάρξει αλλαγή ώρας, καλό θα είναι να προετοιμάσετε το μωρό σας 2-3 μέρες νωρίτερα πριν το ταξίδι. Διατηρήστε τις ώρες της ρουτίνας του σταθερές, προσαρμόζοντάς τες όμως στην τοπική ώρα της χώρας που θα πάτε.

Εάν κάνετε το ταξίδι με αυτοκίνητο, τα πράγματα ίσως είναι λίγο πιο εύκολα. Δείτε και στις δύο περιπτώσεις τι χρειάζεται να συμπεριλάβετε στη λίστα προετοιμασίας σας στο άρθρο μας εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved