Μπέμπα τρίβει το κεφαλάκι της στα γένια του μπαμπά της και νανουρίζεται

Ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα. 

Οι μπαμπάδες πλέον ασχολούνται πολύ πιο ενεργά με τη φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών σε σχέση με μερικές δεκαετίες πριν. Βοηθούν στην καθημερινή απασχόληση των παιδιών, τα κοιμίζουν, τα ταΐζουν.

Ένα τέτοιο στιγμιότυπο βλέπουμε και στο παραπάνω βίντεο. Η δύο μηνών Olivia χαλαρώνει στην αγκαλιά του μπαμπά της και τρίβει το κεφαλάκι της στα γένια του για να κοιμηθεί. Το γλυκό και τρυφερό στιγμιότυπο απαθανάτισε ο ίδιος ο μπαμπάς και το δημοσίευσε στα social media.

Το βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο έκανε το γύρο του διαδικτύου και σίγουρα θα είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

Απολαύστε το.

Μπαμπάς και κόρη: Σχέση λατρείας από την πρώτη στιγμή

Η σχέση μεταξύ μπαμπά και κόρης, είναι ιδιαίτερη και πολύ δυνατή. Ένα παιδί, είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι τα δύο πρώτα χρόνια είναι περισσότερο προσκολλημένο στη μητέρα του κάτι που όμως φαίνεται να αλλάζει όσο το παιδί μεγαλώνει. Στην πρώιμη παιδική ηλικία, όταν δηλαδή το παιδί είναι 3-6 ετών, η επίδραση του πατέρα στην ανατροφή του γίνεται πιο άμεση. Για ένα κορίτσι, ο μπαμπάς είναι ο ήρωάς του, ο άνθρωπος που το κάνει να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά και αυτό δεν αλλάζει όσα χρόνια και εάν περάσουν.

Τα συναισθήματα βέβαια είναι αμοιβαία, καθώς και οι περισσότεροι μπαμπάδες έχουν αδυναμία στις κόρες τους, κάτι που έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ερευνών. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα δύο μέλη αυτά της οικογένειας είναι αντίθετου φύλου συνεπώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός (συνειδητός ή υποσυνείδητος), είτε επειδή απλώς ως γνωστόν τα ετερώνυμα έλκονται, όπως δηλαδή και στη σχέση μητέρας-γιου, έτσι και στη σχέση πατέρα-κόρης η διαφορά του φύλου ενισχύει τον δεσμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved