Προγιαγιά βλέπει ξαφνικά τον νεογέννητο δισέγγονό της και «τρελαίνεται»

Η προγιαγιά δεν ήξερε ότι η εγγονή της είχε γεννήσει και βρέθηκε προ εκπλήξεως,

Πολλοί γονείς επιλέγουν να κάνουν έκπληξη σε φίλους και συγγενείς όταν μαθαίνουν ότι θα αποκτήσουν παιδί ή όταν μαθαίνουν το φύλο του μωρού. Πολύ λιγότεροι είναι αυτοί που διοργανώνουν κάποια έκπληξη όταν το μωρό γεννιέται.

Αυτό ακριβώς έκανε η μαμά που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο. Η νεαρή μητέρα γέννησε το μωρό της και λίγες μέρες μετά επέστρεψε στο σπίτι. Τα χαρμόσυνα νέα για τον ερχομό του νέου μέλους δεν είχε μάθει η γιαγιά της και αποφάσισε να της κάνει έκπληξη. Η νέα μαμά τηλεφώνησε στη γιαγιά της και της ζήτησε να έρθει στο σπίτι να δει το βρεφικό δωμάτιο όπως το είχαν διακοσμήσει. Η γιαγιά πήγε και τη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο του μωρού, είδε την εγγονή της με το νεογέννητο αγκαλιά. Όπως ήταν αναμενόμενο, χάρηκε συγκινήθηκε και η αντίδρασή της έγινε viral στο διαδίκτυο.

Νέο μέλος στην οικογένεια – Συμβουλές για νέους γονείς

Ο ερχομός του νέου μέλους στην οικογένεια φέρνει χαρά ευτυχία, αλλά και πολλές προκλήσεις και κούραση. Οι παρακάτω συμβουλές ίσως σας φανούν χρήσιμες.

Δεχτείτε βοήθεια. Όταν συγγενείς και φίλοι σας προσφερθούν να σας βοηθήσουν, δεχτείτε τη βοήθειά τους.

Βγείτε έξω από το σπίτι. Μία βόλτα θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις, να πάρετε αέρα και να γυμναστείτε.

Μην προγραμματίζετε τα πάντα. Ακολουθήστε το πρόγραμμα του μωρού αλλά να είστε προετοιμασμένη ότι την πρώτη τουλάχιστον περίοδο, η κάθε μέρα μπορεί να είναι τελείως διαφορετική από την επόμενη.

Να είστε προετοιμασμένη για εναλλαγές συναισθημάτων. Κάτι οι ορμόνες, κάτι η κούραση, το πρώτο διάστημα μετά τον τοκετό είναι λογικό να παρατηρήσετε εναλλαγές στη διάθεση σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved