Κοριτσάκι ηρεμεί τον νεογέννητο αδελφό του με τον πιο γλυκό τρόπο

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από τα πιο τρυφερά που έχετε δει.

Τα βίντεο με μωρά κάνουν θραύση στο διαδίκτυο: μωρά που κοιμούνται, που λένε τις πρώτες τους λέξεις, που δοκιμάζουν νέες γεύσεις, που παίζουν με τα κατοικίδιά τους, καταφέρνουν να κερδίσουν το κοινό καταγράφοντας εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες likes.

Ακριβώς επειδή, τα περισσότερα από αυτά τα βίντεο με μωράκια είναι απολαυστικά είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς μόνο ένα.

Κατά καιρούς σας έχουμε παρουσιάσει συγκινητικά, χιουμοριστικά και αγαπησιάρικα βίντεο . Ένα τέτοιο είναι κι αυτό που θα δείτε ευθύς αμέσως.

Ο μπέμπης είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και δίπλα του η αδελφή του.

Το μωράκι αρχίζει να κλαίει και η αδελφούλα του αρχίζει να του μιλά κρατώντας του τρυφερά το χέρι.

Οι αδελφικές σχέσεις

Ο ερχομός ενός νέου παιδιού στην οικογένεια είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός ωστόσο προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα στο πρώτο παιδί, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί εξαρχής τα οφέλη της αδελφικής σχέσης. Προφανώς κάτι θα «χάσει», π.χ. την αποκλειστικότητα αλλά έχει και πολλά να κερδίσει, όπως το να είναι ο μεγάλος αδελφός ή αδελφή.

Πολλά παιδιά υπερπροστατευτικά με το μικρότερο αδελφάκι τους, θέλουν να είναι συνεχώς μαζί του κι αρνούνται να το αποχωριστούν. Υπάρχουν φυσικά και οι περιπτώσεις τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά, αισθάνονται πιο έντονα ζήλεια, απογοήτευση ενίοτε και θυμό για το νέο μωράκι που ξαφνικά έχει την προσοχή όλων. Δεν τους είναι εύκολο να αντιληφθούν ότι οι γονείς του μπορούν να τα αγαπούν χωρίς να μοιράζονται αυτή την αγάπη τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved