Κοριτσάκι προσπαθεί να σβήσει το κεράκι της τούρτας αλλά ο μπαμπάς του δεν το αφήνει

Η μικρή κοιτάζει με απόγνωση τον μπαμπά της …Τελικά καταφέρνει να σβήσει το κεράκι της τούρτας της.

Για κάθε παιδί τα γενέθλια είναι μια ξεχωριστή στιγμή.

Από μικρή ακόμα ηλικία τα παιδιά ανυπομονούν για την ώρα που θα σβήσουν το κεράκι της τούρτας και θα πάρουν τα δώρα τους.

Ακόμα κι αν οι γονείς δεν οργανώσουν πάρτι, σίγουρα θα φροντίσουν να έχουν μια τούρτα για να γιορτάσουν τα γενέθλια του παιδιού τους οικογενειακά.

Αυτό συνέβη και με το κοριτσάκι που θα δείτε στο βίντεο. Έχει τα γενέθλιά του και περιμένει με αγωνία να σβήσει το κεράκι της τούρτας του.

Μάλιστα κάθεται πάνω στο τραπέζι για να είναι δίπλα στην τεράστια τούρτα και ετοιμάζεται να φυσήξει μετά το τέλος του τραγουδιού γενεθλίων.

Την ώρα όμως που πάει να σβήσει το κεράκι, ο μπαμπάς βάζει μπροστά το χέρι του! Η μικρή στην αρχή δείχνει σαστισμένη, όμως ξαναπροσπαθεί λίγο μετά, χωρίς αποτέλεσμα.

Κοιτάζει βουρκωμένη προς τον μπαμπά της και δοκιμάζει ακόμα μία φορά αφού τις τραγουδούν τα αδέλφια και η μαμά της το “Ηappy Birthday”.

Σπιτική τούρτα- διακόσμηση

Και μια και ο λόγος για σπιτική τούρτα γενεθλίων, έχουμε να σας προτείνουμε ιδέες για να τις διακοσμήσετε.

Οι συνταγές για την βάση της τούρτας ποικίλουν ανάλογα με τα υλικά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τη γεύση που θέλετε να της δώσετε. Μπορείτε να δείτε κάποιες από αυτές εδώ. Εάν θαυμάζετε όλες αυτές τις γεμάτες χρώματα και εντυπωσιακές τούρτες που βλέπετε στο internet και στα social media, αλλά δεν έχετε ιδέα πώς να τις φτιάξετε, βρήκαμε για εσάς το ιδανικό βίντεο.

Δείτε πέντε εναλλακτικούς τρόπους για το πώς να διακοσμήσετε εύκολα αλλά εντυπωσιακά την τούρτα γενεθλίων και διαλέξτε αυτόν που σας αρέσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved