Δίχρονο αγοράκι φτιάχνει λαζάνια και «τρελαίνει» το διαδίκτυο

Οι μαγειρικές δεξιότητες του μικρού Roman εντυπωσιάζουν.

Για τον μικρό Roman, η μαγειρική είναι μία διασκεδαστική δραστηριότητα. Αν και μόλις δύο ετών, λατρεύει να περνάει χρόνο στην κουζίνα και ήδη ξέρει να φτιάχνει πολλών ειδών φαγητά και σνακ όπως πίτσα, μπισκότα και gingerbread.

Το αγοράκι έχει το δικό του κανάλι στο YouTube το οποίο διαχειρίζονται οι γονείς του και μετρά πάνω από 45.000 subscribers. Το αγοράκι φτιάχνει on camera φαγητά και οι γονείς του απαθανατίζουν τα στιγμιότυπα.

Στο παρακάτω βίντεο το αγοράκι φτιάχνει λαζάνια και εντυπωσιάζει με τις μαγειρικές δεξιότητές του. Στην αρχή ζητάει ένα ταψί και πρώτα βάζει τη σάλτσα και μετά στρώνει τα λαζάνια. Ο μικρούλης μάλιστα κάθε φορά που λερώνει τα χέρια του ζητάει από τη μαμά του να τον σκουπίσει. Το βίντεο έχει πάνω από 165.000 προβολές και όχι άδικα. Απολαύστε το στην αρχή του άρθρου.

Μαγειρική και παιδιά: Ποια είναι τα οφέλη

Η ενασχόληση με τη μαγειρική έχει πολλά οφέλη για την ανάπτυξη των παιδιών. Μαγειρεύοντας τα παιδιά εξοικειώνονται με τα διάφορα τρόφιμα και υλικά. Μπορείτε να τους μιλήσετε για τα οφέλη του κάθε ενός, τα χαρακτηριστικά τους φτιάχνοντας μαζί με το παιδί σας συνταγές.

Επίσης, εξοικειώνονται με το μέτρημα, υπολογίζοντας τα υλικά για την κάθε συνταγή. Παράλληλα εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας και μαθαίνουν να δημιουργούν.

Τέλος, η μαγειρική είναι μια δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε μαζί με το παιδί, να δεθείτε και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved