Κοριτσάκι υποδέχεται τη νεογέννητη αδερφή του στο σπίτι - Η αντίδραση που έγινε viral

Η μικρούλα δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Τα αδέρφια αναπτύσσουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους και η σχέση αυτή ξεκινάει να χτίζεται από την βρεφική ακόμα ηλικία. Αυτό φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση των δύο αδελφών που πρωταγωνιστούν στο παραπάνω βίντεο.

Η μεγάλη είναι μόλις τριών ετών και ο τρόπος που υποδέχεται τη νεογέννητη Stormi στο σπίτι δείχνει πόσο σοβαρά έχει πάρει τον νέο της ρόλο. Το κοριτσάκι στην αρχή περιεργάζεται την μικρή του αδερφή, ρωτάει τους γονείς της γιατί τα μάτια της είναι κλειστά, τη χαϊδεύει και έπειτα της μιλάει ζητώντας της να μην κλαίει πολύ. Η πιο γλυκιά στιγμή; Όταν παίρνει το καθισματάκι που είναι το νεογέννητο στα χέρια της για να το μεταφέρει η ίδια στο σαλόνι, αλλά και όταν παίρνει το μωρό αγκαλιά.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω.

Νέο μωρό στο σπίτι: Πώς να προετοιμάσετε το μεγαλύτερο παιδί

Η γέννηση ενός παιδιού αλλάζει τις ισορροπίες και την καθημερινότητα όχι μόνο των δύο γονιών, αλλά και των μεγαλύτερων παιδιών στην οικογένεια. Οι γονείς πρέπει να φροντίσουν για την ομαλή προσαρμογή και η προετοιμασία καλό είναι να ξεκινήσει ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης. Τι μπορούν να κάνουν λοιπόν οι γονείς;

  • Μιλήστε στο παιδί για το τι συμβαίνει στο σώμα σας
  • Μάθετέ του να μοιράζεται
  • Δείξτε του φωτογραφία από όταν ήταν και το ίδιο μωρό
  • Μιλήστε του για τα οφέλη του να έχει αδέρφια.
DPG Network
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved