Μπόμπιρας δοκιμάζει για πρώτη φορά μπέικον και ενθουσιάζεται

Η αντίδρασή του είναι απλά απολαυστική.

Οι στερεές τροφές εισάγονται στη διατροφή των παιδιών από τον έκτο μήνα κι έπειτα. Σταδιακά δοκιμάζουν ολοένα και περισσότερα τρόφιμα και οι αντιδράσεις τους την πρώτη φορά που τα γεύονται και επεξεργάζονται την υφή τους είναι πραγματικά απολαυστικές.

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει κατά καιρούς διάφορα βίντεο με παιδιά που δοκιμάζουν φρούτα, λαχανικά αλλά και άλλα τρόφιμα όπως παγωτά και σοκολάτες. Η έκπληξη που τους προκαλεί η γεύση τους μας κάνει να ξεκαρδιστούμε στα γέλια και το ίδιο συνέβη και με τον μπόμπιρα στο παρακάτω βίντεο.

Το αγοράκι δοκιμάζει για πρώτη φορά μπέικον και η αντίδρασή του είναι πραγματικά μοναδική. Κλείνει τα μάτια, κάνει μορφασμούς απόλαυσης και φωνάζει ασταμάτητα -με τον δικό του φυσικά τρόπο- «μπέικον-μπέικον».

Το βίντεο έχει πάνω από 600.000 προβολές και μόλις το δείτε θα καταλάβετε τον λόγο. Δείτε το στην αρχή του άρθρου.

Μπέικον: Τα άγνωστα οφέλη που θα σας εκπλήξουν

bacon-ofeli.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash.com / Michelle @Shelly Captures It

Το μπέικον είναι ένα αλλαντικό από χοιρινό κρέας και περιέχει αλάτι, μπόλικα μπαχαρικά και κάποιες φορές ακόμα και ζάχαρη για αυτό καλό είναι να μην το παρακάνουμε με την κατανάλωσή του. Ωστόσο τα οφέλη από την με μέτρο κατανάλωσή του, είναι περισσότερα από όσα πιθανά νομίζετε.

  • Δυναμώνει το μυαλό: Το μπέικον είναι μια πολύ καλή πηγή χολίνης, μιας ουσίας απαραίτητης για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και η οποία βοηθά στην βελτίωση της μνήμης.
  • Προκαλεί την αίσθηση κορεσμού: Το μπέικον είναι πλούσιο σε κορεσμένο λίπος και ακόμα και μία μικρή ποσότητα μπορεί να σας χορτάσει.
  • Είναι υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Έχει αντιοξειδωτική δράση: Το μπέικον περιέχει σελένιο, ένα πολύ καλό αντιοξειδωτικό
  • Είναι πηγή φωσφόρου
  • Βιταμίνη Β: To μπέικον είναι μια καλή πηγή βιταμίνης Β, πολύ σημαντική για την σωστή λειτουργεία του νευρικού συστήματος.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved