Το πιο γλυκό βίντεο – Μπέμπα προσπαθεί να ξυπνήσει τον μεγάλο της αδερφό

Το βίντεο μέχρι και σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 32 εκατομμύρια προβολές.

Τα αδέρφια, παρά τη διαφορά φύλου, ηλικίας και χαρακτήρα, έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους. Η αδερφική σχέση είναι μοναδική και χτίζεται σταδιακά από την παιδική εάν όχι βρεφική ηλικία.

Δύο αδερφάκια πρωταγωνιστούν και στο βίντεο που μπορείτε να δείτε στην αρχή του άρθρου. Το αγοράκι είναι τριών ετών και το έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ. Η μικρή του αδερφή, Remi, είναι μόλις 8 μηνών και θέλει πάση θυσία να ξυπνήσει τον μικρό της αδερφό. Το κοριτσάκι μόλις έχει μάθει να στέκεται όρθιο και πλησιάζει σιγά σιγά τον αδερφό του στον καναπέ. Μόλις τον βλέπει που κοιμάται, τον περιεργάζεται και τον σκουντάει για να ξυπνήσει.

Στην αρχή το αγοράκι αλλάζει απλά πλευρό, αλλά μετά την επιμονή της αδερφής του, σηκώνεται και της δίνει ένα μεγάλο φιλί.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 32 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής και όχι άδικα. Πατήστε play και απολαύστε το είναι ότι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

Συμβουλές για αγαπημένα αδέρφια

Οι γονείς με τη συμπεριφορά τους μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση που αναπτύσσουν τα δύο αδέρφια μεταξύ τους. Με τη συμπεριφορά τους, μπορούν να ενισχύσουν το μεταξύ τους δέσιμο και να μειώσουν τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Απλές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι οι εξής:

  • Μην συγκρίνετε τα παιδιά σας
  • Βρείτε την αιτία του τσακωμού
  • Μάθετε στα παιδιά σας να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητά τους
  • Κάντε όλοι μαζί δουλειές του σπιτιού
  • Μάθετέ τους να ακούνε
  • Μιλήστε τους για τη σπουδαιότητα της οικογένειας
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved