Πεντάχρονο αγόρι έπαιξε στα ντραμς το «Baby Shark» και έγινε viral – Εντυπωσίασε τους πάντες

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 48 εκατομμύρια προβολές και όχι άδικα.

Υπάρχει γονιός που δεν ξέρει το «Baby Shark»; Το ρυθμικό και χαρακτηριστικό τραγούδι έχει κάνει πάταγο στα παιδιά σε όλον τον κόσμο και πριν από δύο χρόνια αναδείχθηκε και επίσημα ως το βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις στο YouTube. Τότε είχε ξεπεράσει τις 7 δισεκατομμύρια προβολές, οι οποίες σήμερα είναι πάνω από 11.

Το «Baby Shark» πρωτοδημοσιεύτηκε στο YouTube τον Ιούνιο του 2016 και πρόκειται για ένα remix αμερικανικού τραγουδιού από την Pinkfong.

Γιατί γονείς και παιδιά αγαπούν το «Baby Shark»;

Έχετε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που κάνει το «Baby Shark» τόσο αγαπητό στα παιδιά; Ο επαναλαμβανόμενος ρυθμός, η μελωδία που είναι σχετικά απλή και ο τρόπος με τον οποίο έχει γραφτεί η μελωδία του τραγουδιού, το κάνει να…. «μένει» στο μυαλό όποιου το ακούει. Άλλωστε και εσείς δεν το έχετε σιγοτραγουδήσει παραπάνω από μία φορές;

Ο μικρός Torataro παίζει στα ντραμς το «Baby Shark» και εντυπωσιάζει του πάντες

Το αγοράκι που πρωταγωνιστεί στο βίντεο στην αρχή του άρθρου έχει ταλέντο στη μουσική. Παίζει ντραμς καλύτερα από επαγγελματίας και επέλεξε να δείξει τις δεξιότητές του παίζοντας το Baby Shark.

Το αγοράκι έχει μία απίστευτη άνεση με τις μπαγκέτες. Παίζει τον ρυθμό του τραγουδιού και το απογειώνει. Το βίντεο έχει πάνω από 48 εκατομμύρια προβολές και όχι άδικα,.

Ο Torataro είναι σήμερα επτά ετών, μίας και το βίντεο είχε τραβηχτεί δύο χρόνια πριν και ξεκίνησε να παίζει ντραμς από την ηλικία των τριών ετών. Έχει το δικό του κανάλι στο YouTube το οποίο απαριθμεί περίπου 129 χιλιάδες subscribers. Όσο για τα είδη της μουσικής που προτιμά το μικρό αγοράκι, αυτά είναι: κλασική, τζαζ και metal.

Απολαύστε τον σε ένα ακόμα βίντεο παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved