Παιδιά δοκιμάζουν πρωινό από διάφορες χώρες του κόσμου – Απολαυστικές οι αντιδράσεις

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από δέκα εκατομμύρια προβολές και όχι άδικα.

Το πρωινό είναι το πρώτο και σημαντικό γεύμα της ημέρας. Είναι αυτό που μας δίνει ενέργεια για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας δυναμικά και πρέπει να είναι χορταστικό και θρεπτικό.

Η κάθε χώρα έχει τις δικές τις συνήθειες σε ό,τι αφορά το πρωινό γεύμα. Για παράδειγμα στην Αγγλία το πρωινό περιλαμβάνει αυγά, μπέικον, όπως και σε αρκετές χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, στην Κούβα τρώνε ανανά και άλλα φρούτα μαζί με γάλα. Όσο για την Ελλάδα, οι επιλογές κυμαίνονται από το κλασικό τοστ, ψωμί με μέλι και βούτυρο, γάλα με δημητριακά και πόσα ακόμα.

Παιδιά δοκιμάζουν πρωινό από διαφορετικές χώρες του κόσμου

Τα παιδιά που έχουν συνηθίσει σε μία ρουτίνα, σε ένα γεύμα και πάει λέγοντας, το να γνωρίσουν κάτι άγνωστο τα εξιτάρει και τα συνεπαίρνει. Το ίδιο συμβαίνει και στο παρακάτω βίντεο. Παιδιά δοκιμάζουν διάφορα πιάτα για πρωινό από διαφορετικές χώρες ανά τον κόσμο και οι αντιδράσεις τους είναι πραγματικά απολαυστικές.

Πολλά από τα παιδιά στην αρχή περιεργάζονται το πιάτο τους πριν δοκιμάσουν και ακόμα και η επιλογή των τροφών τους φαίνεται αξιοπερίεργη. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι και σήμερα δέκα εκατομμύρια προβολές και όχι άδικα. Απολαύστε τα στην αρχή του βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved