Δε φαντάζεστε για ποιο λόγο αυτό το μωράκι ξεκαρδίζεται στα γέλια (vid)

Ένα απολαυστικό βίντεο με πρωταγωνιστή ένα αξιολάτρευτο μωράκι.

Δε φαντάζεστε για ποιο λόγο αυτό το μωράκι ξεκαρδίζεται στα γέλια (vid)

Τα μωρά παρατηρούν τα πάντα γύρω του και κάθε καινούρια ανακάλυψη, τα ενθουσιάζει. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι πολλές φορές ενθουσιάζονται, εκπλήσσονται ή γελούν με την ψυχή τους με τα πιο απλά πράγματα.

Το ίδιο συμβαίνει και στο παρακάτω βίντεο. Ο 9 μηνών Micah κρατάει στα χέρια του μία κόλλα χαρτί όταν ξαφνικά ξεκαρδίζεται στα γέλια με μία κίνηση που κάνει ο μπαμπάς του! Δείτε τι είναι αυτό που προκαλεί τόσο γέλιο στον μικρό μπόμπιρα στο βίντεο που ακολουθεί:



Το γέλιο του μωρού

Τα μωρά αρχίζουν να γελούν περίπου στον 3ο με 4ο μήνα ζωής τους. Σε αυτήν την ηλικία το γέλιο είναι η αντίδρασή τους σε κάποιο ερέθισμα. Όσο μεγαλώνουν, το γέλιο τους γίνεται πιο έντονο και αφορμή μπορεί να είναι οτιδήποτε βλέπουν γύρω τους, ενώ από το 2ο έτος κι έπειτα ξεκινούν να γελούν και με δικές τους πράξεις.

Έρευνες έχουν αποδείξει την ευεργετική επίδραση του γέλιου στην ανάπτυξη και την ψυχολογία των παιδιών. Το γέλιο ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους, συμβάλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού τους συστήματος και τα κάνει πιο αισιόδοξα όσο μεγαλώνουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved