Μαμά και νεογέννητο: Τα μοναδικά συναισθήματα της πρώτης αγκαλιάς (pics)

Λίγων λεπτών μωράκια με τις μαμάδες τους σε απίθανες φωτογραφίες. 

Μαμά και νεογέννητο: Τα μοναδικά συναισθήματα της πρώτης αγκαλιάς (pics)

Ο τοκετός είναι μία μοναδική εμπειρία για κάθε γυναίκα. Με όποιον τρόπο και εάν γεννήσει μία νέα μαμά, θα θυμάται για πάντα τις στιγμές εκείνες που είδε για πρώτη φορά το μωρό της, το πρώτο κλάμα, το πρώτο χάδι, την πρώτη αγκαλιά.

Η Monet Nicole είναι επαγγελματίας φωτογράφος, η οποία εξειδικεύεται στις φωτογραφίες τοκετού και νεογέννητων. Με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει όλες εκείνες τις ιδιαίτερες στιγμές που αναφέρουμε παραπάνω και στις φωτογραφίες της πετυχαίνει να αποτυπώσει τα συναισθήματα των νέων γονιών και τη μοναδικότητα του θαύματος να έρχεται μία νέα ζωή στον κόσμο.

Στο παρελθόν, αρκετές φορές έχουμε μοιραστεί μαζί σας φωτογραφίες της. Σήμερα ξεχωρίσαμε τις φωτογραφίες της στις οποίες αποτυπώνονται τα μοναδικά συναισθήματα της πρώτης αγκαλιάς. Νεογέννητα μωράκια που μετρούν μόλις λίγα λεπτά ζωής, τοποθετούνται στην αγκαλιά της μαμάς τους. Ο φωτογραφικός της φακός απαθανατίζει τα συγκλονιστικά αυτά δευτερόλεπτα και η φωτογράφος μας χαρίζει τις υπέροχες φωτογραφίες που βλέπετε στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @monetnicolebirths

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved