#InternationalKissingDay: Μωράκια δίνουν φιλιά και τρελαίνουν το διαδίκτυο

Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού σήμερα και τη γιορτάζουμε με απολαυστικές φωτογραφίες χαριτωμένων μωρών.

#InternationalKissingDay: Μωράκια δίνουν φιλιά και τρελαίνουν το διαδίκτυο

Υπάρχουν διαφόρων ειδών φιλιά. Φιλιά μεταξύ ερωτευμένων, φιλιά μεταξύ φίλων, φιλιά από έναν γονιό στο παιδί του ή και το αντίστροφο. Το φιλί είναι ένδειξη αγάπης και τρυφερότητας και αυτό ακριβώς γιορτάζουμε σήμερα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού γιορτάστηκε για πρώτη φορά στις 06 Ιουλίου του 2006 και αν και είναι μία ημέρα γνωστή κατά κύριο λόγο στην Αμερική, γιατί να μην τη γιορτάσουμε κι εμείς;

Κατά καιρούς έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες έρευνες για τα οφέλη του φιλιού στην υγεία μας και σύμφωνα με τα συμπεράσματα που προέκυψαν, αυτά είναι πολλά. Το φιλί μειώνει το στρες, βελτιώνει την ποιότητα της σχέσης, αυξάνει την αυτοπεποίθηση, συμβάλλει στη μακοβιότητα αλλά και στην καλή διάθεση.

Η σημερινή ημέρα είναι μία αφορμή να δώσετε ένα ακόμα φιλί στον σύντροφο, στους γονείς ή τα παιδιά σας. Εμείς, για να σας βάλουμε στο κλίμα, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού με απολαυστικές φωτογραφίες μωρών που δίνουν ή λαμβάνουν φιλάκια και τρελαίνουν το διαδίκτυο. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved