Τα παιδιά του Ιουλίου: Εννέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους (pics)

Τι το ξεχωριστό έχουν τα παιδιά του Ιουλίου;

Τα παιδιά του Ιουλίου: Εννέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους (pics)

Το κάθε παιδί που έρχεται στον κόσμο είναι ξεχωριστό. Τα βιώματά του ήδη από τη βρεφική του ακόμα ηλικία, το οικογενειακό του περιβάλλον και φυσικά τα γονίδια είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που θα συμβάλλουν στη σταδιακή διαμόρφωση του χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με έρευνες ωστόσο, εκτός από τα παραπάνω, το ρόλο τους παίζουν και ο μήνας και η εποχή που έχει γεννηθεί ένα παιδί. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά ενός παιδιού που έχει γεννηθεί τον Ιούλιο;

Είναι αισιόδοξα
Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον έβδομο μήνα του έτους, είναι από τη φύση τους πολύ αισιόδοξα. Βλέπουν πάντα το ποτήρι μισογεμάτο και το χιούμορ είναι για αυτά στάση ζωής.

Είναι γοητευτικά
Όσα παιδιά έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα, έχουν μία γοητευτική και πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Λέγεται ότι έχουν εξαιρετικό γούστο στη μουσική και το φαγητό και μπορούν να βρουν τη χαρά σε μικρές, απλές στιγμές της καθημερινότητας.

Είναι γενναιόδωρα
Εάν το μικρό σας έχει γεννηθεί τον Ιούλιο, μην εκπλαγείτε αν μεγαλώνοντας το δείτε να γίνεται ένα ήρεμο και συγκροτημένο παιδί. Τα παιδιά του Ιουλίου είναι γενναιόδωρα και θέλουν να βοηθούν τους γύρω τους με όποιον τρόπο μπορούν.

Είναι συναισθηματικά
Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί στα μέσα του καλοκαιριού είναι εκ φύσεως ευαίσθητα και συναισθηματικά. Συγκινούνται εύκολα και συμπάσχουν με τους άλλους ανθρώπους.

Δείτε τα υπόλοιπα πέντε χαρακτηριστικά τους, στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: parenting.firstcry.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved