Μωράκι χορεύει μέσα στη μήτρα - Δείτε το υπέροχο βίντεο

Χόρευει και το δικό σας μωράκι έτσι;

Μωράκι χορεύει μέσα στη μήτρα - Δείτε το υπέροχο βίντεο

Θέλατε κάτι να σας κάνει ακόμη καλύτερη την Κυριακή σας; Αν ναι, τότε αυτό το βίντεο σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

Μόλις αυτή η μέλλουσα μαμά έβαλε το αγαπημένο της τραγούδι στο κινητό της τηλέφωνο, το μωρό της μέσα στην κοιλιά της άρχισε να κουνιέται δείχνοντάς της ότι μάλλον η μουσική που ακούει του αρέσει πολύ!

Το βίντεο άρχισε να γίνεται viral και να κοινοποιείται στα social media και όχι άδικα.



Το έμβρυο όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν ο γυναικολόγος του Mothersblog, Μενέλαος Λυγνός, κατανοεί τη γλώσσα της μουσικής και συχνά ανταποκρίνεται σε αυτή κάνοντας κάποιες κινήσεις μέσα στη μήτρα. Αυτό προκύπτει από μελέτες που έχουν γίνει για να διαπιστωθεί πώς επιδρά η μουσική στα αγέννητα μωρά.

Επίσης, η μουσική κατά την εγκυμοσύνη, δεν επιδρά θετικά μόνο στη μητέρα αλλά και στο έμβρυο. Τα θετικά «κύματα» που δέχεται η έγκυος ακούγοντας μουσική δημιουργούν μια προγεννητική διέγερση που τη βοηθά να συνδεθεί με το αγέννητο μωρό της. Τα επίπεδα στρες και άγχους μειώνονται και έτσι θα μειωθεί και το τυχόν στρες που το αγέννητο μωρό μπορεί να αισθανθεί στη μήτρα.

Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι το αγέννητο μωρό σας θα μπορεί να θυμάται τη μουσική και τους ήχους που ακούσατε ενώ ήσασταν έγκυος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μουσική για να χαλαρώσετε το μικρό σας αφού γεννηθεί. Το μωρό θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει τους ήχους και έτσι θα είναι πιο εύκολο να χαλαρώσει και να ηρεμήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved