Έτσι θα γυμνάσουν το μυαλό τους τα παιδιά που μένουν σπίτι (vid)

Αφού η ζωή των παιδιών σας έχει αλλάξει τους τελευταίους δύο μήνες, βοηθήστε τα να «ακονίσουν» το μυαλό τους μιας και η επιστροφή στο σχολείο δεν είναι και τόσο εύκολη όσο πίστευαν μερικοί.

Έτσι θα γυμνάσουν το μυαλό τους τα παιδιά που μένουν σπίτι (vid)

Η νοημοσύνη βοηθά σημαντικά στην ψυχική ανάπτυξη των παιδιών σας. Με λίγη βοήθεια, μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδιά σας να βελτιώσουν τις γνωστικές τους δεξιότητες και να τους δώσετε ένα προβάδισμα έναντι των συνομηλίκων τους, ειδικά τώρα που κάθονται στο σπίτι και μένουν αδρανή.

Πώς θα το καταφέρετε αυτό; Μα φυσικά με τις ασκήσεις εγκεφάλου. Ναι, καλά διαβάζετε. Οι ασκήσεις εγκεφάλου μπορούν να βοηθήσουν τα μικρά σας να γίνουν οι επόμενοι Einstein.

Γυμνάζοντας το μυαλό τους θα ενισχύσουν τη μνήμη τους, θα μαθαίνουν γρηγορότερα τα πάντα και σίγουρα θα έχουν μεγάλες πιθανότητες να αποφύγουν σε μεγαλύτερη ηλικία ασθένειες όπως το Alzheimer.

Έρευνες έχουν δείξει ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιεί το μυαλό του κάποιος, τόσο καλύτερα αυτό αποδίδει.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μερικές ασκήσεις που μπορείτε να δείξετε στο παιδί σας. Εφαρμόστε συχνά αυτές τις τεχνικές και θα δείτε άμεση διαφορά© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved