Και όμως αυτά είναι τα πιο αποτυχημένα DIY κουρέματα παιδιών και δεν έγιναν στην καραντίνα (vid)

Απολαυστικά στιγμιότυπα που αξίζει να δείτε.

Και όμως αυτά είναι τα πιο αποτυχημένα DIY κουρέματα παιδιών και δεν έγιναν στην καραντίνα (vid)

Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα καραντίνας, σιγά σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Όλο αυτό το διάστημα καταστήματα, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής είναι κλειστά και πολλοί είναι αυτοί που προσπάθησαν να δοκιμάσουν να κάνουν μόνοι τους πράγματα για τα οποία προ καραντίνας, εμπιστεύονταν μόνο τους ειδικούς.

Ένα από αυτά είναι και το κούρεμα. Τις τελευταίες εβδομάδες, τα timeline μας στα social media είχαν γεμίσει με φωτογραφίες από τις απόπειρες αντρών και γυναικών να κουρευτούν μόνοι τους, να βάψουν τα μαλλιά τους ή να κουρέψουν τα νεότερα μέλη της οικογένειας.

Οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν ήταν φυσικά αυτές των αποτυχημένων κουρεμάτων. Εάν νομίζετε όμως ότι τα πιο αποτυχημένα DIY κουρέματα έγιναν την περίοδο της καραντίνας, κάνετε λάθος!

Στο βίντεο που ακολουθείτε μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα που είχαν μοιραστεί μαζί μας στο παρελθόν γονείς από κάθε γωνιά του κόσμου. Παιδιά προσπάθησαν να κουρευτούν μόνα τους ή κάθισαν στην καρέκλα και άφησαν τους γονείς τους να τα κουρέψουν. Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved