Ασκήσεις aerobic για παιδιά: Πώς θα γυμναστούν ευχάριστα τα παιδιά

Η λέξη «aerobic» μεταφράζεται στα ελληνικά «αερόβια» και σχετίζεται με το οξυγόνο ή το ελεύθερο οξυγόνο.

Ασκήσεις aerobic για παιδιά: Πώς θα γυμναστούν ευχάριστα τα παιδιά

Οι αεροβικές ασκήσεις, που είναι γνωστές ως αερόμπικ, είναι καρδιακές δραστηριότητες, πράγμα που σημαίνει ότι κάνουν την καρδιακή αντλία να «δουλεύει» πιο γρήγορα αυξάνοντας τον καρδιακό ρυθμό και την αναπνοή. Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται περισσότερος αέρας ή οξυγόνο στους πνεύμονες.

Τα παιδιά ακόμη και τώρα που #μένουν_στο_σπίτι και δεν έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν -ειδικά όσα παιδιά είχαν κάποια αθλητική δραστηριότητα στο πρόγραμμά τους- πρέπει να είναι σωματικά ενεργά και η αεροβική γυμναστική είναι ένας τρόπος διασκέδασης για να τα καταφέρετε να ασκηθούν.

Εμείς βρήκαμε στο διαδίκτυο ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής για να κρατήσετε τα παιδιά δραστήρια και σε φόρμα ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Μπορεί για λίγο οι ζωές μας να έχουν αλλάξει όμως εμείς σαν γονείς οφείλουμε να βρούμε τρόπους να κάνουμε αυτόν τον εγκλεισμό, καλύτερο και διασκεδαστικό για τα παιδιά μας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ασκήσεις που θα βοηθήσουν τα παιδιά σας να «κάψουν» ενέργεια διασκεδάζοντας, πηδώντας, χορεύοντας και κάνοντας ασκήσεις που θα τα κρατήσουν σωματικά ενεργά μέχρι να βγουν ξανά από το σπίτι για να τρέξουν με τους φίλους τους στο πάρκο



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved