Δείτε τις έκπληκτες αντιδράσεις παιδιών όταν μαθαίνουν ότι αυτό που έφαγαν είχε μέσα λαχανικά (vid)

Δίνουν στα παιδιά να δοκιμάσουν φαγητά που έχουν κρυμμένα λαχανικά. Δείτε πώς αντιδρούν όταν μαθαίνουν ότι αυτό που έφαγαν... είχε μέσα λαχανικά!

Δείτε τις έκπληκτες αντιδράσεις παιδιών όταν μαθαίνουν ότι αυτό που έφαγαν είχε μέσα λαχανικά (vid)

Τα παιδιά δεν τρελαίνονται για τα λαχανικά και αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι γονείς αναγκάζονται να κρύβουν τα λαχανικά τους μέσα στα φαγητά.

Κάποιοι το κάνουν με επιτυχία και κάποιοι άλλοι όχι. Όχι ξέρουν πώς να κρύβουν ΚΑΛΑ μέσα σε ένα φαγητό τα λαχανικά που θέλουν να φάνε τα παιδιά τους είναι ήσυχοι ότι θα έχουν πάρει μερικά θρεπτικά συστατικά.

Όσοι δεν το καταφέρνουν με επιτυχία, καταφέρνουν να εκνευρίζουν τα παιδιά τους, κάνοντάς τα μάλιστα να σπρώξουν το πιάτο από μπροστά τους ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να ζητήσουν από τη μαμά να βγάλει από το πιάτο καθετί πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο ή κίτρινο.

Το έχετε ζήσει, έτσι δεν είναι; Το ίδιο κι εμείς.

Αν λοιπόν είστε από τους γονείς που δεν κρύβουν με επιτυχία τα λαχανικά στο πιάτο των παιδιών τους, πρέπει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Παιδιά δοκιμάζουν φαγητά που κρύβουν μέσα λαχανικά. Τα βρίσκουν υπέροχα και οι αντιδράσεις τους είναι ξεκαρδιστικές μόλις μαθαίνουν ότι αυτό που έφαγαν έκρυβε μέσα... γλυκοπατάτα, κουνουπίδι, παντζάρι ή κολοκυθάκι.

Πατήστε play και απολαύστε το!



Σας υποσχόμαστε ότι θα βρούμε τις συνταγές και θα σας τις παρουσιάσουμε ώστε να τις φτιάξετε κι εσείς... όπως θα κάνουμε κι εμείς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved