Όλοι λατρεύουν τον αυστηρό κανόνα που έχει η Kate Middleton για τον George και την Charlotte (pics)

H Kate, η δούκισσα του Cambridge, είναι ξεκάθαρα μια αφοσιωμένη και δοτική μαμά - όπως άλλωστε και οι περισσότερες μαμάδες- αλλά επίσης είναι και αρκετά αυστηρή, όπως αποδεικνύεται.

Όλοι λατρεύουν τον αυστηρό κανόνα που έχει η Kate Middleton για τον George και την Charlotte (pics)

Η μαμά Kate Middleton

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Petula Clark, αποκάλυψε πόσο αυστηρή μαμά είναι η δούκισσα του Cambridge, μετά τη συζήτηση που είχαν. Η Petula συνομίλησε με την Kate, μετά τη συνάντηση που είχαν στο Royal Variety Performance 2019, το βράδυ της Δευτέρας και αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι η Kate, μαμά τριών παιδιών, έχει σαφείς απόψεις σχετικά με τη ρουτίνα των σχολικών μαθημάτων.

Η Petula είπε ότι η Kate αρνήθηκε στον George και την Charlotte να την ακολουθήσουν στο Royal Variety Performance 2019 και ο λόγος; Επειδή την επόμενη μέρα θα είχαν σχολείο!

Τα παιδιά ήθελαν να πάμε μαζί με τους γονείς τους στο Royal Variety Performance για να χορέψουν και να τραγουδήσουν, όμως η μαμά τους τους είπε «όχι», όπως σχετικά αναφέρει και η Mirror.

Και θα συμφωνήσουμε μαζί της. Ποιος γονιός μπορεί να σηκώσει τα παιδιά του νωρίς το πρωί για να πάνε σχολείο, ειδικά αν έχουν ξενυχτήσει; Κανείς!

Μπράβο Kate!

Όσο νωρίτερα κοιμάται το παιδί, τόσο περισσότερα είναι τα οφέλη

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καλύτερη ώρα για να βάζεις τα παιδιά σου για ύπνο είναι μεταξύ 6 το απόγευμα και 9 το βράδυ. Τότε παράγονται οι περισσότερες αυξητικές ορμόνες που βοηθούν στη σωματική ανάπτυξη (ύψος) του παιδιού, ενώ ο ύπνος αυτός είναι πιο ξεκούραστος για τα παιδιά.

Το 2012, από έρευνα που είχε γίνει, είχε διαπιστωθεί ότι τα παιδιά ηλικίας 7-11 ετών που κοιμόντουσαν μια ώρα νωρίτερα για 5 νύχτες τη βδομάδα, ήταν πιο ήρεμα, πιο ευτυχισμένα, πολύ περισσότερο συγκεντρωμένα, με ανεπτυγμένες ικανότητες μνήμης και σαφώς λιγότερο επιθετικά στο σχολείο. Τα οφέλη αυτά είναι ακόμα μεγαλύτερα για παιδιά μικρότερης ηλικίας. Οι γονείς πρέπει να βάζουν νωρίς για ύπνο τα παιδιά και να μένουν σταθεροί σε μία ρουτίνα. Έτσι το παιδί θα αποκοιμάται πιο εύκολα, θα ξυπνάει λιγότερο συχνά μέσα στη νύχτα, θα είναι πιο ήρεμο και πιο ευτυχισμένο, θα είναι πιο ξεκούραστο μέσα στη μέρα.

Μάλλον, αυτό το ξέρει πολύ καλά και η δούκισσα!

Δείτε φωτογραφίες του George και της Charlotte παρακάτω:

πηγή φωτογραφιών: apimages.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved